Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Wpadka z marihuaną - posiadanie - problem z prawem - Artykuł 62

Gość

Recommended Posts

• Replies 1,4 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

jak cie jebna :pies: z tematem i dostaniesz np. 1 na 3 lata w zawiasach to jak w ciagu tych 3 lat cie znowu pierdolna z tym samym to lecisz do puchy a jak cie jebna za cos innego to bedziesz mial 2 wyroki w zawiasach :peace:

może zapytaj kolege;) niech ci wyjaśni jak można pusty worek nosić :zmiazdzony:

mnie też kiedyś "złapali", grozili paką ( mimo, że mialem 16 lat - tak czy siak pelno nie przyjemnosci, pisemko do szkoły, bujałem się po sądach i komisariatach ,stres dla rodziców no nie ciekawa sprawa )

zabawnie bylo na przesluchaniach , pierw na policji - milutko bo z mama wszystko git, szkoda ze po 30 minutach jak poszlismy sciagac moje odciski palcow to palkarz zaczal na mnie wyklinac i mnie straszyc, a mama stala za drzwiami i nic nie slyszala )

w prokuraturze juz tak fajnie nie bylo, bo prokurator ktory przed rozprawa mnie przesluchiwal nie byl juz mily ani dla mnie ani dla mojej mamy :zliscia:

MyNamels spox nic z tego nie będzie tylko częsciej sie oglądaj jak kręcicie temat ale na chate ci nie wjadą na pewno

Wątpie żeby prokurator wydał nakaz rewizji w domu jak nawet zeznań żescie nie podpisali bez dowoddu prokuratura też sie boi bo jak sie okaże że szastają nakazami na lewo i prawo to polecą ze stołków .

P.S Radze nie jezdzić po babce bo cie przyczają i poco problemy :peace:

A ja się was zapytam - ma ktoś wzór takiego nakazu przeszukania mieszkania wydawanego przez prokuraturę? Chciałbym po prostu wiedzieć jak to pisemko wygląda, żeby mnie nikt w balona nie zrobił byle świstkiem

Witam chciałbym się dowiedzieć jak bardzo kumpel ma przesrane. otóż złapali dilera do którego typ wysłał sms'a czy ma już palonko , zadzwonili do tego typa i kazali mu przyjść na przesłuchanie jako świadek ten pewnie mu najebali wydał moje kumpla ze ten z nim palił ten co wydał jest niepełno letni a mój kumpel jest i teraz kazali mu się stawić na komisariat złożyć zeznania. jakie zarzuty może usłyszeć od nich ?i czy jest w poważnej sytuacji?

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+