Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano

Czy na pierwsze tygodnie życia MJ jakieś inne oświetlenie dać?

HPS na weg jest najlepszy.

da się to jakoś rozróżnić?

Raczej tak. Porownuj ze zdjeciami z neta.

jak się zabrać do wyboru i rodzaju (AK-47, #2 , classic ... )

Jak kupisz  to Lr#2 (jest lepsze od classica, daje wiekszy plon a jest mniejszy) jest wydatkiem 7-15zl za pestke.

Ilosc potrzebnego swiatla przelicz w kalkulatorze na forum. 

[ Dodano: 2008-07-02, 00:26 ]

A tak wogole to sam sie cos zapytam :D

Mam taki problem: chce powiesic swietlowki w boxie ale poziomo (tak bokiem, zeby lepiej oswietlalo) i nie wiem jak to zrobic. Kable ida przez maly otwor w "suficie". Nie mam pojecia jak to zrobic. Myslalem, zeby przytwierdzic je do blachy kuchennej, ale mam malo floty juz i nie wiem ile to by kosztowalo. :neutral:

Wie ktos? Albo czym mozna to zastapic...

2 sprawa: kupilem programator (wkoncu koniec ze wstawaniem :D ) wczesniej myslalem ze trzeba wydac z 100zl na taki to mi zal du*e sciskal ale kupilem za... 9zl 8)

Programator mechaniczny.

Nie mam pojecia jak to dziala... mam tylko 1 wskaznik, w dodatku nie wiem co on pokazuje- czas wlaczenia, czy wylaczenia? No i jak mam to ustawic zeby wlaczal o 18 a wylaczal o 22 nast. dnia. :)

Moze ktos to wszystko rozkminic? :wodna:

• Replies 453
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

siemano :elo: do boksa o wymiarach szer 23 wys 39 głęb 29 co lepiej wsadzić 4x AF czy 2x  czy moze lepiej wysadzic wiecej lr ale na out?? dorazcie ;):elo:

Opublikowano
Smooth, nie chce Cie zrazic, ale jesli masz wys 39cm, kiedy odejmiesz doniczki i lampe, to ile Ci zostaje.. ? Piana na dwa palce ? :elo:
A przeglodales zakonczone pamietniki.... :wink: :)
Opublikowano

Jeżeli masz kase kup hps-a 100 W

Jeżeli nie masz tyle kasy kup 3 poluxy 40 W

:ganja:

wentylacja - 2 wentylatory komputerowe ( 80mm ) na dole wdmuch, na górze wydmuch

Opublikowano

Ad.1 Mozesz je zamontowac do lampy, zeby wciagal i wyciagal z drugiej strony powietrze...

Ad.2 Troszke malo... Ma ona okolo 22.000-30.000 tys lm a ty potrzebujesz 36000 lm

Ad.3 Jakbys zastosowal donice 11L to nawet i 10 by weszlo