Skocz do zawartości
nasiona marihuany thc-thc

seedbay

Recommended Posts

• Replies 2,7 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

Możecie sprawdzić czy jest wszystko co powinienem zrobić dla ładnej roślinki?

1 nasionko White Russian Automatic F1 femi (do kiełkowania we wtorek)

spot oświetlony przez cały dzień

ziemia całkowicie wymieniona (bez doniczki) na ziemie 6-6,5 ph 10 litrów

perlit

kermazyt

preparat na ślimaki i włosy na sarny

na weg: biohumus

na flo: planton k

ewentualnie dodatkowo ripen

pozdrawiam,

zeuss

Opublikowano

Witam mam taki mały problem mój passion którego mam na balkonie ma dziwne liscie sa lekko zmarchacone do tego maja brzegi ciemno zielone a srodki jasno zielone. Czym jest to spowodowane ?? dodam ze mam drugiego krzaczka który jest tak smo podlewany i w takiej samej ziemi.

Opublikowano
wyglada na niedobór (B) Boru, badz tez Wapnia (Ca) choc w przypadku niedobory wapnia to zylki sa bardziej ciemnozielone, reszta jasno zielona-zółtawa.

No raczej nie dobór to nie jest roslinki maja po 26 dni podlewam je nawozami GHA Flora Series do tego 1/2 dawki biohumusa forte.

jeśli chodiz o to ze masz go w tej samej donicy to lepiej je rozsadzic osobno bo roslinki moga sobie nawzajem zabierać potrzebne skladniki.

Sa w osobnych donicach 11L ziemia jakiej uzyłem to uniwersalna 4,5-6,5ph.

Nie uprawiam pierwszy raz mj jesli był by to jakis nie dobór pomógł bym sobie sam, ale z takim przypadkiem nie spotkałem sie nigdy.

Aha roslinka ma do tego zachamowany wzrost jest duzo mniejsza od drugiej, jak dam rade to fotki zapodam później ale mam lipny aparat i watpie zyeby było widac na fotkach o co mi biega.

Opublikowano

Witam, ja mam kolejne pytanko, kupiłem ziemie o ph 5,5-6,5 a drugą o ph 6,8-7. I mam pytanko, czy po zmieszaniu tych ziem, będą one dobre ?

Opublikowano

Witam mam taki mały problem mój passion którego mam na balkonie ma dziwne liscie sa lekko zmarchacone do tego maja brzegi ciemno zielone a srodki jasno zielone. Czym jest to spowodowane ?? dodam ze mam drugiego krzaczka który jest tak smo podlewany i w takiej samej ziemi.

Dodam ze rosna na balkonie maja tam jakies 6h swiatła póżniej sa przestawiane na parapet tam maja 5h swiatła.

Opublikowano

Dzisiaj wrzucilem pestki do ziemi i nie mam możliwości trzymania ich u Siebie na parapecie ale mam klucze do mieszkania cioci ktora wyjechala za granice i chcialem u niej zrobic sadzonki i postawilem je w ten sposób: przy ścianie a dopiero z boku jest okno balkonowe ze(spytacie czemu nie przy oknie? bo nie chce zeby byl jakis przypał jak moja starsza wejdzie tam do tego mieszkania a tak to stoja za firanką wiec ich nie widac
mam takie pytanie bo tam w sumie jest dosyć ciemno ale troche swiatla odbija sie od białych ścian ale mam obawy ze mogą sie wyciągnac i teraz sobie myśle : "jest nijaka pogoda, chmurzy sie ale przymrozków nie ma wiec moze bym je przetransportowal gdzies na dwór na spota zeby podrosly a potem dał na głownego spota?" co w y na to? zostawic je o tak o za ściana czy wziasc na dwór?

PILNIE PROSZE O ODP!

Opublikowano

siemanooo mam pytanie.. bo dzisiaj sobie zachodze na spota i patrze.. a tak pirwsze listki z ziemi sie pojawiły.. ale przy jednym krzaczku zobaczylem ze te pierwsze male liscie sa od wewnetrznej strony troszke żołte .. moze to byc spowodowane brakiem wody ?

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+