Skocz do zawartości
nasiona thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

no faktycznie noce sa juz cieplejsze.. ale na poczatek moze zostaw te butelki .. tylko zrob odpowiednia wentylacje... przynajmniej bedziesz pewniejszy ze pomidorki nie beda narażone na uszkodzenia. :peace:

• Replies 2,7 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

Chłopaki mam wielki problem jakaś baba odkryła mojego spoda. Wyglądało to tak idziemy z kumplem podlać roślinki patrzę 2 są wykopane i zniszczone przez jakieś zwierzę bo było pełno śladów łap. mówię trudno mamy jeszcze pięć roślinek podlewam je a tu z krzaków wyłania się pies jakiś owczarek a za nim jakaś babka a ja z kumplem w nogi na chwilę się zatrzymaliśmy patrzymy a ona normalnie sobie przechodzi koło roślinek, musiała nas wcześniej zobaczyć jak szliśmy na tą miejscówkę. Co robić? Ja już nie wiem co będzie z moją plantacją.

Opublikowano

Elo mam taką sprawę.Otóż kupiłem sobie kiedyś tam paksa u dilerka i były tam ziarenka.Wykeiłkoiwałem je i wsadziłem do doniczki i ładnie rosną.Czy jest szansa że wyrośnie z tego dobre palonko?

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+