Skocz do zawartości
nasiona thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Osiemo, mysle ze lepiej rano, bo nasionko swoje pierwsze chwile bedzie mialo w ciepleku, czyli tak jak lubi :D Ale uwazaj zeby nie naswietlac dlugo korzonkow (kielkow) bo tego bardzo nie lubia :wink:

• Replies 2,7 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

Ja tak samo jade 15 lipca i pestki jutro idą na spoty.

Powinienem sie wyrobić Po za tym mam zaufaną osobę więc luzik

Wlaśnie i jak podlewać Automaty Ile litrów wody an krzaka w początkowej fazie czyli od momentu wsadzenia kiełka do ziemi? :peace:

Opublikowano

Witam mam taka rozkmine, posadzilem troche zle moje LR tak ze okolo 19 slonce zaslania budynek i moje krzaczki maja gdzies kolo 13 godzin slonca i tu moje pytanie czy tyle czasu naslonecznienia im wystarczy ? Osobiscie nie widze zeby im cos nie pasowalo bardzo ladnie sie krzacza i nie wyciagaja. Jak uwazacie ?

Opublikowano

to w lodówce chcesz trzymać ze sie o temp ujemną pytasz ?:P nie ma raczej okreslonej, jak urośnie to wytrzyma przymrozki jak kazda roslinka ale jak będzie mała jest ryzyko że jebnie

Opublikowano

siemka,

czy wam na spocie też wolno rosną planty? Moje Pssion(2 sztuki) Mają już z 2 tyg i nie wypuściły 2 pary liści(tej palszczastej). Podlewam co 2 dni, bo straszna susza jest. Może to jest przyczyną?

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+