Skocz do zawartości
nasiona konopi thc-thc

grower

Recommended Posts

• Replies 2,7 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano
Powoli sie gubie... ;]

Wyjazd polowa czerwca powrot 1 wrzesien. Sionka juz kielkuja, odmiana Ruderalis Skunk od thc thc.

Martwie sie poprostu, czy zdaze na harvest, jesli plon wykielkowany jest w polowie kwietnia.

Wedlug opisu RS'a, ktorego zapodal ModY (na poprzedniej stronie, jesli ktos chce przeczytac), mam 50% szans, ze plant bedzie posiadal auto. Jesli bedzie posiadal auto, gotowy do zbiorow bedzie miedzy 5-10 tygodniem od wykielkowania, mnie nie bedzie mniej wiecej od 8'ego tygodnia od wykielkowania, wiec jest szansa, ze zdaze ze zbiorami.

W przypadku gdy plant nie bedzie posiadal auto, to wedlug wspomnianego opisu zbiory przypadna na wrzesien-pazdziernik, bez wzgledu na to, kiedy zostal wykielkowany, ja wracam 1 wrzesnia, wiec bylo by idealnie.

Teraz mi tylko powiedzcie, czy to co napisalem jest poprawne, bez zbednego owijania w bawelne.

Czy naprawde nikt nie zna odpowiedzi? Przepraszam, ze tak sie wtrace... ;p

PS. Jesli cos nie tak to usprawiedliwiam sie lekka banka... :joint:

Opublikowano

Więc tak ja bym nie liczył na matkę nature i na szczęście, lepiej zakup dodatkowo większą ilość automatów i odrazu wysadzaj moze zdążysz... choć wątpie. To co robisz nie jest błędne tylko to jest poprostu gorsze rozwiązanie.

Opublikowano

Co się stanie jeśli będe kiełkował roślinki na parapecie?Bo dałem pod łóżko i jakoś nie chcą kiełkować;/.Mam pojemnik dałem 1 warstwę chusteczki na to nasiono,na nasionko 2 warstwę i polałem wodą i pod łóżko wsadziłem i mi nie chcą kiełkować...

Opublikowano

wiec mam male sadzonki na spocie juz 4 dzien i nic nie rosna.. byc moze przez to ze sa male i sa przymrozki w nocy czy wszystko jest okey? sprawdzilem w jednej korzenie, z tego co zobaczylem system korzeniowy sie rozrasta w dol i ogolnie ukorzenia sie...

Opublikowano
wiec mam male sadzonki na spocie juz 4 dzien i nic nie rosna.. byc moze przez to ze sa male i sa przymrozki w nocy czy wszystko jest okey? sprawdzilem w jednej korzenie, z tego co zobaczylem system korzeniowy sie rozrasta w dol i ogolnie ukorzenia sie...

Pewnie nie rosną dlatego że jest jeszcze zimno! U mnie dzisiaj temperatura wynosiła tylko 15C - + zimny wiatr do tego w nocy temp spada - pewnie jest kolo 5C. Jak na moje oko to jeszcze za wszesnie zeby wysadzac bo warunki nie są zadawalające, osobiscie wole poczekac.

Chociaz z tymi kozeniami to dobry znak, wazne ze korzeniom jest ciepło i sie rozwijają - wiec roslina ma sie dobrze na dole gorzej z góra ale to zapewne nic groźnego, byc moze tylko troche ją przystopuje we wzroscie ale powinno byc okej. Daj butelke na roslinki - zawsze to troche cieplej będą miały, chyba ze juz takową posiadasz.

BleeeeeS!

Pokoj,Milosc&Szacunek!

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+