Skocz do zawartości
nasiona marihuany thc-thc

seedbay

Recommended Posts

• Replies 2,7 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

przed wysadzeniem na OUT chce potrzymać moje roślinki w domu pod lampą.

i pytani....

1) wystarczy dwa tygodnie? czy lepiej jak potrzymam z miesięc?

2) czy wystarczą 3 żarówki 75 Wat zawieszone ok 45 cm nad roślinkami?

3) pestki wysadze w paletkach wysiewowych (ponoć po wysadzeniu do ziemi mają się rozpuścić). Czy wystarczy im miejsca na rozrost korzeni jeśli będe trzymał 4 tygodznie?

4) paletki z wysianymi pestkami (pod lapami) chce umieścić w plastikowym pojemniku. Czy dobrze będzie jeśli na dnie pojemnika bedzie odrobina wody? roślinki mogłby by mieć mały zapas a pozatym przez ciepło żarówek woda będzie powoli parować i zwiększać wilgotność wokół roślinek.

:happy:

edit:P tak dla wyjaśnienia ,to będą roślinki pod trzema żarówkami energooszczędnymi.

Opublikowano

najlepiej to ich tam wogle nie trzymaj, Pod zwykłą żarówką możesz sobie co najwyżej później zbiory suszyć.

PS. ponawiam pytanie

Jest temat o roslinach wskaźnikach, ale że jakie dokładnie rośliny mowią że miejsce jest ok?

Pokrzywy i ....

Opublikowano
najlepiej to ich tam wogle nie trzymaj, Pod zwykłą żarówką możesz sobie co najwyżej później zbiory suszyć.

-Głupota...

Rosliny trzeba suszyc w zaciemnionym miejscu a nie pod jakimis zarowkami :shock:

Opublikowano

Nie mam zbyt dużo $$$ na ziemie więc myślałem nad wymieszaniem ziemi ze spota z dolomitem , azofoska oraz ok 100-150L ziemi kwiatowej i wysadzenie w niej 15 roślinek. Przejdzie taki numer ? ;>

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+