Skocz do zawartości
nasiona marihuany thc-thc

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano
ile +- przychodzi pestek z OP

Niektorzy dostaja po 40 pestek, inni po 240

czy sa to zawsze AF czy mieszane

To wcale nie sa nasiona z AF.Jest to out mix.

• Replies 2,7 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

az sie boje czy bede w stanie zapanowac na krzunkami :wink: posluchaj jeszcze jedno co mnie meczy.. mam stare terrarium i chce wsadzic tam z 2 swietlowy i tam chce troche je podrasowac zanim pojda na spota i pytanie czy w tym etapie numeny odgrywaja role? czy to wystarczy? mam obawy co do balkonu

Opublikowano
Niektorzy dostaja po 40 pestek, inni po 240

bez przesady ziom :P ten kto dostal 240 pestek to zapewne brał z talonem i byc moze mial jakies zaslugi co przy otwartej pestce tez jest nagradzane dodatkowymi pestkami. Nie porownuj 40 pestek do 240 - bo wychodzi na to ze jeden jest lepszy a drugi gorszy - kazdy dostaje mniej wiecej tyle samo chyba ze ma jakies zaslugi jak juz wspomnialem ;p roznica moze byc ale nie az 200 nasion ;p

To wcale nie sa nasiona z AF.Jest to out mix.

To ze out mix to nie znaczy ze AF'y moga sie nie trafic! - byla sonda przed OP jakie chcielibysmy dostac nasionka i miedzy innymi byly AF'y z tego co pamietam sporo osob na nie glosowalo wiec byc moze i osobniki z autoflowingiem moga sie nam trafic w tym roku :pies:

BlessS!PeacE!

Opublikowano

ja mam takie pytanie czy jak wsadze 14 dniowe roslinki juz na OUT to co ile musze jezdzic je podlewac ? i ie czy nic im sie nie stanie jak takie malutkie beda rosly juz na dworze :?

Opublikowano

skąd ty masz takie info że za ponad miesiąc będzie ciepło,jak będzie dobra pogoda dosyć ciepło i wilgotno w nocy to mozesz raz na 2 tyg Cenzura :D

Opublikowano

hehe a kto mi odpowie na moje pytanko powyzej ? "mam stare terrarium i chce wsadzic tam z 2 swietlowy i tam chce troche je podrasowac zanim pojda na spota i pytanie czy w tym etapie numeny odgrywaja role? czy to wystarczy? mam obawy co do balkonu"?

Opublikowano
skąd ty masz takie info że za ponad miesiąc będzie ciepło,jak będzie dobra pogoda dosyć ciepło i wilgotno w nocy to mozesz raz na 2 tyg Cenzura :D

a gdzes na jakiejś pogodze wyczytałem długoterminowej :D

Opublikowano

Witam.

Mam pytanko, Dotyczące tej odmiany white russian automatic, czy da sobie rade na parapecie ? ;)

Kiedy można też zaczynać z AF ? na Out ?

Dokładnie chodzi mi o odmiany White Russian AF. i Lowsnow :)

Pozdrawiam i czekam na szybką odpowiedź.

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+