Skocz do zawartości
nasiona marihuany thc-thc

seedbay

Recommended Posts

• Replies 2,7 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

haa super piona!! :ganja: a jeszcze takie pytanie sory ze kazdy topik prawie moj ale to pierwszy Out i zabieram sie powoli. Dolki pod duze krzaki wykopalem kielnia :D (trzeba sie czaic szpadel odpada) 30-30-30 cm a pod LR 20-20-20 cm bedzie dobre? nie mam boxa i zastanawiam sie jak po kielkowaniu.. czy na balkon czy do szafy wsadzic hps'a z doniczkami 0,5 l..ale to zas kasa..?

Opublikowano

mogę w boxie powiesić świetlówki komaktowe pionowo nad roślinkami ?a nie poziomo ?

chodzi mi aby o naświetlanie 10-12 dni bo potem bedą lecieć na OUT...

co warto kupić myśle nad dwoma zestawami nawozów:

Canna, Lub flora series z GHE który wybrać ??

i jeszcze jedno czy jest warto kupowac ukorzeniacz z hemp za prawie 70 zl czy nie ?

Opublikowano

siema chlopaki znow ja, otoz znalazlem kolejnego spota i zaczolem kopac.. na glebokosci ok 30 cm zobaczylem wode co wy na to? spot lezy na mokradlach ląki myslicie ze jak przyjdzie slonce bedzie oka?

Opublikowano

paschalis jezeli chcesz miec tam spota a jest mokro to dołki ktore wykopałes mozesz wyścielas jakols folia czy czyms takim i nasypac tam ziemi. Wedy bedziesz mial spot - spota i dobra ziemnie - sam tak robie bo mam jedna dobra miejscowke przy rzece gdzie jest mokro i musze ogarnąc wlasnie taki system z folia i mam nadzieje ze sie sprawdzi :)

BlessS! :)

Pokoj,Milosc&Szacunek!

Opublikowano

w sumie to moglo by byc dobre w swojej prostocie pozatym chcialbym sie dowiedziec ile +- przychodzi pestek z OP i czy sa to zawsze AF czy mieszane wczoraj wplacilem kase, mam juz na 3 spotach doly a przed chwila wyczailem kolejne 3 gdzie chcialbym zrobic plantacje po ok 15 krzakow na spota :happy:

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+