GanjaFarmeR Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 LOL 40stopni to trochę sporo chodź prawdopodobnie nic im się nie stało.Sam zresztą bedziesz widział czy Ci kiełkują.NAjlepiej wsadź to jak już do komputera.Tam jest optymalna temp.
Glowaziaam Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Hum.. wymyslilem inny patent wzielem nalalem do 2 butelek bardzo goracej wody.. miedzy nie wsadzilem pudełko z pestkami a to przykrylem kołdra
Gość Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 pracował ktoś z EARLY SKUNK, dobra to odmiana na OUT w Polsce ? w planach mam wysadzić ją przy strumyku, gdzie jest dużo wilgoci i pokrzyw. ale zaniepokoiło mnie legowisko (chyba saren) koło wybranego miejsca na krzaczki, jest duże prawdo podobieństwo że rośliny zostaną zjedzone ?
GanjaFarmeR Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 w planach mam wysadzić ją przy strumyku, gdzie jest dużo wilgoci i pokrzyw Konopia woli ziemię przeschniętą niż podmokłą.
Gość Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Konopia woli ziemię przeschniętą niż podmokłą. też właśnie o tym wyczytałem, ale to nie jest bezpośrednio przy strumyku. wybrane miejsce znajduje się ok10metrów od strumyka. czy to nadal złe miejsce ?
GanjaFarmeR Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 To zależy jaka tam jest wilgotność gleby.Jeśli jest tak że ziemia przez cały czas jest mokra to nie bardzo się nada. Możesz mieć jeszcze problem z ewentualnymi podtopieniami.
dvsn Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 wykop lepiej dołek i zprawdz czy nie nabiera sie w nim woda prawdopodobnie bedzie stała jezeli sie boisz to sadz w workach bedzie stała teraz ale za 2 miech bedzie ok niewiem jak w pazdzierniku tydzien temu byłem wywiezc ziemie na spota 5 plantów bedzie tam rosło w workach po ziemi ogrodowej + 1 dla poruwnanie bez worka ps. u mnie przestało padac hyba jade do lasu hehe tylko sie ogarne
Gość Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 a od jakiej wysokości można już wystawiać roślinę na out ? bo nie bardzo mam warunki/nie mogę w domu tego trzymać, mieszkam z rodzicami. 5, 10cm ? 50cm ?
gieta Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Mam takie pytanie: Czy dziki moga zjesc moja MJ?Bo kolo mojego spota duzo bylo sladow tych dzikow. I czy ambona blisko spota oznacza przypal?Jak sadzicie czesto mysliwi tam wchodza lub kreca sie kolo niej?
Recommended Posts