Macky Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 Czy przezylyby taka temperature ? To zależy od wielu czynników, i to raczej jak loteria. Parę lat temu trzymałem do listopada.
glasspipe Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 No właśnie, ja mam jeszcze na polu parę krzaków, co może się stać od mrozu? Jak dla mnie to mogły by jeszcze z tydzień do dwóch zostać, ale nie wiem czy warto ryzykować i czy nie zaszkodzę tym trzymaniem bardziej niż to pomoże?
badgrass Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 Musisz sam ocenić, ja też mam większość i zostawiam bo ma być poprawa pogody, wyższa temperatura i bez opadów. Póki co to chyba nic im się nie dzieje jeszcze.
coolboy Opublikowano 5 Października 2013 Opublikowano 5 Października 2013 Nie plesnieja? Moje te ktore dochodza bierze, pomimo szklarni i amistara, tylko ze amistar byl 3 razy w sumie raz na tydzien, sa sztuki co jeszcze miesiac brakuje, ale piecyk juz stoi.
Silnoreki Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 Mam kilka pytań odnośnie outdoora. Ile kg ziemi pod odmiany regularne? Ile kg ziemi pod odmiany autoflowering? Zależy mi na dużym plonie z rośliny. Na innym forum czytałem ,że 20kg na reg , 15kg na af, ze tak jest okey,,, co wy na to? Wydaje mi się ,że trochę za mało. Czekam na infoo od doświadczonych.
Silnoreki Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 Mam kilka pytań odnośnie outdoora. Ile kg ziemi pod odmiany regularne? Ile kg ziemi pod odmiany autoflowering? Zależy mi na dużym plonie z rośliny. Na innym forum czytałem ,że 20kg na reg , 15kg na af, ze tak jest okey,,, co wy na to? Wydaje mi się ,że trochę za mało. Czekam na infoo od doświadczonych.
BA+ON Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 ja mialem 30L od ogrodnika po kompostowaniu i w nim 3 af mysle ze wieksze by specjalnie nie urosly
Silnoreki Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 wiecej infa prosze od doświadczonych
Shocke Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 Ja dawalem po 20l na zwykle odmiany i 10l na AFy i bylo dobrze.
uciulanygiecik Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 wszystko zależy. jak wcześnie wysadzisz, czy mowa o donicach, czy o mieszaniu z ziemia spotowa, na af 10 starcza w donicy. na normalna dalbym nawet 40 jak wcześnie wysadzana.
Recommended Posts