Skocz do zawartości
nasiona konopi thc-thc

grower

Recommended Posts

• Replies 2,7 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

no to radziłbym je już kielkowac a nie zwlekać dalej skoro tak czy tak chce je wysadzic.

ziemia spod pokrzyw jest dobra w tym sensie ze jest bogata w azot, jednak pokrzywy rosna tez pięknie nawet w miejscach gdzie ziemia jest bardo chu***a. osobiście radziłbym jednak kupic ziemie i dac 100% kupnej.   no ale to moje zdanie z mojego doświadczenia. nigdy nie uzywalem ziemie spotowej, dolomitu, ani tym bardziej tego co tam napisales.

Opublikowano

witam panowie mam takie pytanko moja sativa jest tak ogromna ze ugina sie i rosnie pod katem ~60stopni, jest podparta kijem w kształcie litery Y i widze ze jak wieje to w tym miejscu sie lodyga przeciera i mysle ze moze to doprowadzic do jakiejs choroby, wpadlem na pomysl zeby owinac w polowie wysoksci lodyge jakims materialem zeby sie nie scierala i przywiazac do drzewka obok zeby ja naprostowac i mam takie pytanie jakiego materialu najlepiej uzyc zeby sie nie przecierala od wiatru. Pozdrawiam i czekam na odpowiedz.

Edit by mod: moze detka, na tym patyku i przywiozac na sztywno, , jak sie bedzie przecierac lodyga to w tym miejscu latwo zlapie plesn, mokre plus wilogos rowna sie plesn

Opublikowano

Witam, jak u Was z kwitnieniem roslin? Moje juz dawno pokazaly preflowery. Pod koniec lipca juz byly, i dalej sie nic nie dzieje. Liscie duze jak patelnia, nawet krzaki wysokie chociaz pozno posadzone. Duzo azotu dostawaly, wegowane w boxie byly ze 2 tyg. Pestki od thc-thc.pl, femki, rozne odmiany outowe.

Opublikowano

Powoli, u mnie połowa pokazała płeć. I nie wyszedł żaden męski jeszcze..

Czasami rośliny jenej odmiany puszczaja preflowery w różnych odstepach czasu.

Opublikowano

marocan od bullk feminized i  passion x ak47 od Ggs  flo mają w fazie topków wielkości paznokcia palca wskazującego :D .

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+