Avicii Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 Mam taki malutki dylemat bo mam pannę i ona ma 10 tygodni. Dawałem ciągle teraz Biohumus a teraz się zastanawiam co lać dalej, bo mam Agrecol żel dla kwitnących i mam też Planton K i chciałem do Plantonu dokupić Florovit dla kwitnących. I pytanie do was czy lać Agrecol'em czy od razu teraz robić mieszanke planton+florovit i lać ?? oczywiście panna już pokazała włoski pozdro :cool:
czernoza Opublikowano 21 Lipca 2013 Opublikowano 21 Lipca 2013 siemanko ma lub miał ktoś z was critical+ od dinafem na oucie? bo zastanawiam się czy dojdzie pozdro
DajcieZioło Opublikowano 30 Lipca 2013 Opublikowano 30 Lipca 2013 Pogubiłem się, ale to dlatego, że jestem kompletnie zielony, więc proszę o pomoc. Roślinki sadzić w glebie obojętnej, czy w glebie o ph 5,5 6,5 - bo to jest odczyn kwaśny, więc już nie rozumiem.
uciulanygiecik Opublikowano 30 Lipca 2013 Opublikowano 30 Lipca 2013 czernoza - może dojść, zdarzalo się to, ale nie jest to pewne. zresztą na pewno nie teraz wysadzone DajcieZioło - jak jesteś kompletnie zielony to czytaj więcej niż pytasz a ziemia najlepiej 6.2 - 6.5 bo taka tez idzie dostać
DajcieZioło Opublikowano 30 Lipca 2013 Opublikowano 30 Lipca 2013 No tak, tylko, że tu pisze, żeby w glebie o odczynie obojętnym, a tam pisze, żeby ph było z 5.5 - kiedy to jest odczyn kwaśny. Nie czaję.
uciulanygiecik Opublikowano 30 Lipca 2013 Opublikowano 30 Lipca 2013 5.5 to kwany i to nie jest dobre ph dla konopi. 6.3 bodajże jest najlepsze i to już jest prawie obojętne bo z tego co pamiętam to obojętne jest 7. w każdym razie szukaj ziemi 6.2 - 6.5 albo 5.5 - 6.5 tez może być, a najlepiej kup porzadna ziemie specjalnie dla konopi w growshopie
uciulanygiecik Opublikowano 31 Lipca 2013 Opublikowano 31 Lipca 2013 dolomit się używa jak robisz mieszanke ziemi kupnej ze spotowa. ja nigdy dolomitu nie uzywalem, ale ja zawsze daje 100% kupnej ziemi. wg mnie najlepiej jest mieć planty w donicach wkopanych w ziemie. wtedy żadne gowno nie podbiera skladnikow z gleby, deszcze tak latwo nie wyplukuja, w razie powodzi można planty latwo i szybko przenieść, nie ma obawy o krety i nornice. jedynie podlać trzeba czasem częściej.
Kebab Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zastanawia mnie pewna sytuacja, jest sierpien i wyszla narazie jedna damka a reszta nie pokazała jeszcze nic .. Moze wszystkie beda żeńskie, Siona reguralne.
cheton Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 To pytanie czy prywatne przemyslenia?Bo raczej wyglada na to drugie.W takim wypadku ten post powinien poleciec do kosza.Jesli chcecie o cos zapytac, to formulujcie zdania w taki sposob, zeby wygladaly na pytajace.Zeby nie bylo zbdnego pie*******apowiem tak.Zazwyczaj meskie okreslaja sie wczesniej, ale nie licz na to, ze skoro do tej pory tylko jedna pokazala plec, to reszta bedzie zenskimi osobnikami.Czas pokaze jak to bedzie, moze bedziesz mial szczescie, a moze nie.Dla przykladu, w zeszlym roku okreslil mi sie facet w polowie wrzesnia dopiero
Kebab Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Ok, bede pamietał o konretach.. Chciałem sie o tym doweidziec bo zawsze bylem porzekonany , że męskie pokazują sie szybciej. Dzieki za pomoc.
Recommended Posts