Skocz do zawartości
nasiona konopi thc-thc

grower

Recommended Posts

Opublikowano

wiadomo organiczne czyli biohumus . afy kwitnące mała dawka biohumusa plus plankton K jesli dopiero zaczęły kwitnąc , jeśli już kwitną jakiś czas to Burza Kwiatów od Substrala .

• Replies 2,7 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

Witam, tutaj fotki po 3 dniowej przerwie!

Nie gniewajcie sie, że wrzucam tutaj ale po prostu nie chce zakłdać fotorelki :)

Porównajcie z fotkami sprzed 3 dni i powiedźcie, przy tym tempie rozwoju może osiągnie może 1,5m co ? ;)

Ps. Kupiłem Biohumus dla roślinek zielonych ale nie bylo tego fajnego organicznego więc mam forte, 6 nakrętek na 6l wody :) (podlana)

Opublikowano

siemanko wszystkim :D musicie mi doradzić... ponieważ mam 3 ES i zaczęły się pojawiać białe włoski, i chciałbym się dowiedzieć czy dawać już Planton K z Ripenem ? Czy może jakoś inaczej ? To mój pierszy out więc prosił bym o pomoc :D

Opublikowano

pierdol planton k, lej tylko ripen. najlepiej cala butle od razu pod korzen. i jeszcze spryskaj domestosem.  a jak już to zrobisz to bądź tak laskaw i zanim posadzisz następnego planta to wysil się i poczytaj

Opublikowano

pierdol planton k, lej tylko ripen. najlepiej cala butle od razu pod korzen. i jeszcze spryskaj domestosem.  a jak już to zrobisz to bądź tak laskaw i zanim posadzisz następnego planta to wysil się i poczytaj

dzięki w ch*j za taką pomoc

Opublikowano

no sorry ale 1 post i takie podejście ze sam się prosiles o to.   "musicie mi pomoc".   my tu nic nie musimy, to jest bardzo przyjazne forum, pelne ludzi chętnych do rozmow i pomocy, ale sa pewne granice.  nikt Cie nie będzie poważnie traktować jeśli nie wysilisz się do przyswojenia minimalnej wiedzy na temat którym się chcesz zajmować. tym samym - nie oczekuj nie wiadomo czego jeśli nie chce Ci się samemu poszukać odpowiedzi na tak banalne rzeczy.

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+