upp Opublikowano 30 Czerwca 2013 Opublikowano 30 Czerwca 2013 wiadomo organiczne czyli biohumus . afy kwitnące mała dawka biohumusa plus plankton K jesli dopiero zaczęły kwitnąc , jeśli już kwitną jakiś czas to Burza Kwiatów od Substrala .
stinkynugs_pl Opublikowano 30 Czerwca 2013 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Jeszcze dużo urośnie. Jak to dobrze zauważyłeś za miesiąc 9wg ciebie) zacznie kwitnąć, więc masz jeszcze spoko kilka tygodni wzrostu.
Yalp Opublikowano 3 Lipca 2013 Opublikowano 3 Lipca 2013 Witam, tutaj fotki po 3 dniowej przerwie! Nie gniewajcie sie, że wrzucam tutaj ale po prostu nie chce zakłdać fotorelki Porównajcie z fotkami sprzed 3 dni i powiedźcie, przy tym tempie rozwoju może osiągnie może 1,5m co ? Ps. Kupiłem Biohumus dla roślinek zielonych ale nie bylo tego fajnego organicznego więc mam forte, 6 nakrętek na 6l wody (podlana)
Furion Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 wie ktos moze czy ten specyfik sie nada na oprysk dla plantow ? bo sa u mnie juz 1 oznaki plesni
BoogiWoogi00 Opublikowano 9 Lipca 2013 Opublikowano 9 Lipca 2013 siemanko wszystkim musicie mi doradzić... ponieważ mam 3 ES i zaczęły się pojawiać białe włoski, i chciałbym się dowiedzieć czy dawać już Planton K z Ripenem ? Czy może jakoś inaczej ? To mój pierszy out więc prosił bym o pomoc
uciulanygiecik Opublikowano 9 Lipca 2013 Opublikowano 9 Lipca 2013 pierdol planton k, lej tylko ripen. najlepiej cala butle od razu pod korzen. i jeszcze spryskaj domestosem. a jak już to zrobisz to bądź tak laskaw i zanim posadzisz następnego planta to wysil się i poczytaj
BoogiWoogi00 Opublikowano 9 Lipca 2013 Opublikowano 9 Lipca 2013 pierdol planton k, lej tylko ripen. najlepiej cala butle od razu pod korzen. i jeszcze spryskaj domestosem. a jak już to zrobisz to bądź tak laskaw i zanim posadzisz następnego planta to wysil się i poczytaj dzięki w ch*j za taką pomoc
uciulanygiecik Opublikowano 9 Lipca 2013 Opublikowano 9 Lipca 2013 no sorry ale 1 post i takie podejście ze sam się prosiles o to. "musicie mi pomoc". my tu nic nie musimy, to jest bardzo przyjazne forum, pelne ludzi chętnych do rozmow i pomocy, ale sa pewne granice. nikt Cie nie będzie poważnie traktować jeśli nie wysilisz się do przyswojenia minimalnej wiedzy na temat którym się chcesz zajmować. tym samym - nie oczekuj nie wiadomo czego jeśli nie chce Ci się samemu poszukać odpowiedzi na tak banalne rzeczy.
coolboy Opublikowano 13 Lipca 2013 Opublikowano 13 Lipca 2013 Kupiles ripen w oryginalnym opakowaniu czy w butelce po czym innym? Poczytaj etykiete. Ripen pod koniec sie leje z tego co pamietam
DajcieZioło Opublikowano 17 Lipca 2013 Opublikowano 17 Lipca 2013 Zdążyłbym jeszcze z automatami, jakbym posadził na początku sierpnia?
Recommended Posts