Skocz do zawartości
nasiona konopi thc-thc

grower

Recommended Posts

Opublikowano

niech mi ktos napisze na PW jakie mam kupic nawozy do 10 White Russian Automatic i czy White Russian Automatic posiada autoflo i czy moge je wysadzic z koncem kwietnia i czy dojdą

do polowy lipca ???

a co do tych nawozow to jak je mam uzywac i kiedy ( dosc dokladny opis) bo nie bardzo jestem w tym obeznany w tym roku oj pierwszy out i chce jakos dobrze sie przygotowac i wiedziec co kiedy i jak podlewac nawozami (np. nazwozami podlewaj co 2 dni Biohumusem rozcienczonym 2 korkami na litr wody i podlewaj tym okolo pol litra na rosline (wiecie o co chodzi?)) + kiedy zaczyna sie flo kiedy weg n mniejwiecej wszystko opiszcie w PW - CZYTAJ FORUM!!^Ronaldo

• Replies 2,7 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

1 Czy mogę zasadzić nasionka 10 m od lasu?Czy będzie wystaczająca ilość światła?

2 Jak później suszyć ziółko?Czy można od razu ścięte ziele włożyć do pakietów,pakiet schować do plastikowego pudełka i włożyć w ciemne miejsce?Czy tak się odpowiednio wysuszy?

Opublikowano

1 Czy mogę zasadzić nasionka 10 m od lasu?

Tak..ale uważaj na dziki,sarny itp.

Czy będzie wystaczająca ilość światła?

To już sam musisz ocenic.

2 Jak później suszyć ziółko?Czy można od razu ścięte ziele włożyć do pakietów,pakiet schować do plastikowego pudełka i włożyć w ciemne miejsce?Czy tak się odpowiednio wysuszy?

czytaj forum

Pozdro :D

Opublikowano

Maestro

Ja nie napisałem ze woda wymywa THC typ aksamitcos tam to napisał, jakbyc doczytał do konca to bys widział ze zaprzeczam temu mitowi

Opublikowano

ey ja nie napisałem że woda wymywa thc tylko sie spytałem czy mam robić daszek jak bedzie łał deszcz bo to mnie zastanawia nie wiem to jest moja piersza uprawa i dopiero sie dopytuje a i tak mi nikt nie pomógł :( :(

Opublikowano

Jezu zadajesz bardzo glupie pytania jak desz moze zmywac THC jak po scienciu robic sie WC (water curing) !! THC rozpouszcza sie w mleku alko i tluszczach itp poczytaj troche wszystko jest na forum

Opublikowano

dziwne. o tym ze w alko sie rozpuszcza to jeszcze nie slyszalem :) wrecz przeciwnie wszedzie info podaje.

radze doczytac infomacje i nie wprowadzac kolegow w błąd.

:google: twoim przyjacielem

Opublikowano

Sorry lipas ale to Ty wprowadzasz ludzi w błąd, oto cytat z Wikipedii: "Tetrahydrokannabinol (nazwa angielska TetraHydroCannabinol, C21H30O2), w skrócie THC jest izomerem kannabidiolu i główną substancją psychoaktywną zawartą w konopiach indyjskich. Należy do grupy związków chemicznych zwanych kannabinoidami. Jest praktycznie nierozpuszczalny w wodzie, natomiast rozpuszcza się w rozpuszczalnikach organicznych, np. alkoholu, tłuszczach."

Poza tym poprzez rozpuszczanie w alkoholu a następnie jego odparowywanie można otrzymywać czystą żywicę (olej?) z roślinek.

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+