lampa Opublikowano 25 Maja 2012 Opublikowano 25 Maja 2012 jak Ci sie chce bawić to mozesz dzielić. Jednak nie jest to konieczne bo i tak kazda z roślin będzie miala dla siebie 20l ziemi. na automaty wystarczy spokojnie. Jak byś podzielił, to smiało 6 możesz wsadzić. Ale nie ze sklejki. Sklejka do drewno i pleśń i inne grzyby mogą się lęgnąć.lepiej z plastiku jakiegoś. I nie zapominć porobić duużo dziur na dole, nie tylko w dnie. Bo jak zrobisz na dnie, a obstawiam, że spód jest płaski to woda i tak nie wyleci, chyba, że na nóżkach postawisz.
tygrysek Opublikowano 25 Maja 2012 Opublikowano 25 Maja 2012 Wszystko będzie stało na odpowiednio przygotowanej platformie, ponieważ teren na spocie jest naprawdę mocno podmokły i obstawiam że po mocno obfitych deszczach poziom wody może się znacznie podnieść. A przecież nie wolno pozwolić aby "donica" stała w wodzie. Posadzę 3, czytałem gdzieś że ak47 ma tendencję rozrastać się nieco bardziej gdy ma trochę więcej miejsca. Reszta automatów trafi do wiader 10l. Pozostaje jeszcze zorganizować coś dla zwykłych odmian (nie auto), które niestety również nie mogą trafić bezpośrednio do gleby na spocie.
uciulanygiecik Opublikowano 25 Maja 2012 Opublikowano 25 Maja 2012 w zeszlym sezonie mialem taka ale 80 l i mialem tam 5 akaczy auto od Grzecha i wyszlo mi ok 150 suszu zajebistej jakosci. nie dzielilem w zaden sposob wszystkie rosly razem
coolboy Opublikowano 25 Maja 2012 Opublikowano 25 Maja 2012 a te ślimaki to do jakiego wieku mogą zaszkodzić, jak się wysadzi podchodowane to mogę je opierdolić? czy tylko z pestek na out?
Kuuba_24 Opublikowano 25 Maja 2012 Opublikowano 25 Maja 2012 ślimaki wcinają co się da, jeśli dosięgnąjak masz planty gdzieś w krzaczorach to nawet z innych roślin mogą wpełznąć. chodzi o to ze gdy roślina jest mała ma 4 listki to bez dwóch umiera. a jeśli jest duża to może stracić kilka liści
coolboy Opublikowano 25 Maja 2012 Opublikowano 25 Maja 2012 a to dranie, tak im to smakuje. No to trzeba sypnąć. Myślę że zrobię linię 3m od planta, długą na kilka metrów, i będzie się oddalało, albo przybliżało, zależy z której strony patrzeć
tygrysek Opublikowano 26 Maja 2012 Opublikowano 26 Maja 2012 Jaką dać mieszankę gleby do kubeczków w których beda roślinki przez pierwsze dni zycia?
tygrysek Opublikowano 26 Maja 2012 Opublikowano 26 Maja 2012 Chodzi o 3-4 dni od wsadzenia pestki do ziemi, czy 3-4 dni od wybicia sie z ziemi kiełka?
Recommended Posts