Skocz do zawartości
nasiona thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

A zapach ? chodzi o automaty na out. ? Mam zamiar sporą grupke zostawić , Jest tak intensywny jak przy zwykłych roślinach że czasem czuć je już z gdzieś 5, 10 m ? Wiecie ten pierwszy powiew heh .

Jeśli ktoś uprawiał automaty z 10 , więcej w jednym miejscu . Chodzi mi o konkretną odpowiedź kogoś kto to uprawiał na zewnątrz. nawet i kilka ale w jednym miejscu

• Replies 2,7 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

Dziś i jutro w nocy mają być u mnie przymrozki zastanawiam sie czy przykrywać tygodniowe planty? wiem że takie wywalone z in na out pewnie by przymarzly ale czy takie od poczatku na out wytrzymaja?

Opublikowano

Czy rośliny (ES, passion, maroc, PP, wszystko f2 reg) dojdą gdy zacznie się je kiełkować pod koniec maja(powiedzmy że 20tego) i które z tych odmian ewentualnie nie dojdą?

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź ale rozumiem że rozmiary roślin będą mniejsze ale szczyty rozwiną się normalnie? Większość trihomów brązowa i moc palenia taka sama tylko mniejszy zbiór?

Opublikowano

siema , obecnie skupiam się na pomiarze PH wody i chce to zrobić jak najmniejszym kosztem . Czy paski lakmusowe od 1- 14 ph sie nadaja ? na allegro sa po 6 zł 80 sztuk , czy zakres jest zbyt wielki i ph tylko "oszacuje" wynik , sa również paski w zakresie od 5.4 do 7,0 za 18zł, wiem ze decyzja nie jest trudna ale jeśli ktoś ma doświadczenie to proszę o odpowiedz.

Bless ya

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+