Skocz do zawartości
nasiona thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

• Replies 2,7 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

jest to podlewanie dużą ilością wody w celu przepłukania korzeni. (np.gdy wcześniej zaaplikujesz za dużo nawozu lub kilka dni przed ścinką chcesz przepłukać roślinę z chemikaliów aby palenie było lepsze w smaku).

Opublikowano

Mam zamiar posadzić w tym tygodniu Ak47 Automatic Feminizowane. I mam pytanie czy zdążą dojść w tym sezonie, czy jest już za późno?

Opublikowano

Dojda napewno. Teraz jest dobry moment na wysadzania automatow,tylko zastanow sie nad odmiana bo ak-47 jest bardziej pod lampe mialem rok temu i rosl 3-4 miechy. Teraz jak bym mial brac automaty na out to white russian albo cos z genami ruderalis, poczekaj az wyjdzie slonko i wysadzaj. U mnie teraz codziennie pada juz chyba od tyg. i jest 15 st C. Powiedzcie jak u was pogoda

Opublikowano

Z góry przepraszam za kiepską jakość zdjęć. Czy moglibyście mi powiedzieć co objada mi moją roślinkę?? Nie mogą być to ślimaki bo jest obsypane ślimakolem w zwiększonej dawce. Na poczatku byly objadane 2 roslinki a pozniej po wysadzeniu automatów problem przeniósł się także na nie. Na roslince wielokrotnie widziałem chodzące muszki i myśle że one mogą być przyczyną tych dziurek. Co mogę zrobić aby pozbyć sie tego problemu????

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+