Skocz do zawartości
nasiona konopi thc-thc

grower

Recommended Posts

Opublikowano

Nie zamarzną napewno w maju raczej niema przymrozków. Ja mam zamiar wykiełkowac 15 kwietnia póżniej włożyć do największych doniczek torfowych jakie znajde i pod lampe do maja. Spota przygotowałem na jesieni teraz wystarczy spulchnie ziemie i gotowe.

• Replies 2,7 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano
I z tym okresem zbiorów jak jest, można wysiać np. koniec kwietnia/ początek maja. I zebrać topy pod koniec czerwca?

mozesz ale pamietaj ze na outdoorze musisz dodac kilka(nascie) dni do uprawy do tego bedziesz mial slabsze rezultaty niz bys wysadzil w czerwcu i zbieral w sierpniu kiedy to plant mialby najlepsze oswietlenie.

Opublikowano

Stary ja na Twoim miejscu zasadzilbym juz w kwietniu. Musisz jeszcze jakos to wysuszyc przed wyjazdem co? A to jest kwestia minimum tygodnia..

PS. tak w ogole to najlepsze slonce dla roslin jest 21 czerwca (najdluzszy dzien w roku). Biorac pod uwage ze ten okres przypada ci akurat na kwitnienie, sadze ze moc towaru bedzie zadowalajaca :ganja:

zycze powodzenia :)

Opublikowano

Mozesz trzymac sobie pewnie 2-3tyg ale wydaje mi sie ze to troche za duzo :) tylko po to trzymam w boxie zeby z nasionkami sie tam nic nie stalo na spocie :)

Opublikowano

A ja mam podstawowe wręcz pytanie...

Jakim cudem wy znajdujecie sobie spoty na outa? ;/

Przeszedłem chyba 1,5km w okolicy i wszędzie albo las, albo szkółka leśna... Mieszkam w okolicy gdzie są same lasy praktycznie, przedzelone polami.

W żadnej szkółce nie posadze, bo leśniczy się zdziwi co mu tam wyrosło - a co znajduje kawałek polanki, to okazuje się że kilka metrów dalej ścieżka, przecinka, szkółka (czyt. są ludzie)

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+