Skocz do zawartości
nasiona thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Witam!

Dzisiaj włożyłem do ziemi 12 wykiełkowanych pestek które dostałem od kolegi z ostatnich zbiorów. Mam jeden problem i chciałbym skorzystać z waszej rady, a mianowicie u siebie na rejonie będę jeszcze około półtora miesiąca i to jest czas który mogę poświęcić na moją uprawę. I doradźcie mi co mam później zrobić z roślinami? czy jak znajdę dobrego spota, czy będą rosnąć same? dodam że jedynie na weekendy będę mógł się pojawić

z góry dzięki!

Pozdrawiam:)

Jak pogoda będzie to może całkiem dobrze być. O ile tak jak mówisz bedziesz te 30-40 dni przynich.

A jak bedziesz co tydzien to luzzz jak będzie susza zalejesz porzadnie woda i bedzie GIT

• Replies 2,7 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

na przyszłość- najpierw się znajduje spot, później się go przygotowuje, a dopiero po tym się kiełkuje nasiona.

pierwsze dni roślin na spocie są najważniejsze. A napisałeś, że pierwszy miesiąc będziesz miał je na oku.

Później będziesz tam co tydzień, to w zupełności wystarczające. Nawet nie polecam czestszego łażenia na spot

Opublikowano

nie patrz na wymiary dołka, tylko na litry ziemi kwiatowej. taki dołek co napisałes ma 27 litrów, także jak dasz tyle ziemi kwiatowej na rośline, to będzie ok

Opublikowano

Maroc x Hindu Kush, Orange Bud x Hindu Kush, Zenation x Hindu Kush - czy potraficie mi powiedzieć jak 3mają się te odmiany w PL na out'ie, dają rady?

poza tym chciałem zapytać czy warto używać biohumusa i planton k gdy roślinki nie będą w żadnych donicach(tzn po prostu w ziemi na spocie)..

Opublikowano

to rozumiem, lecz czy opłaca się używać biohumusa i planton k, czy nie z racji tego że będzie się szybko wypłukiwał?

w dużej mierze chodzi mi o to czy wiecie czy te odmiany dochodzą w PL na out'ie

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+