Skocz do zawartości
nasiona thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Myślicie, że rośliny bedą miały dobry plon, jeśli ziemia z miejscówki bedzie zmieszana z dolomitem. Czy koniecznie muszę kupować ziemie?

• Replies 2,7 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

Które odmianki nadadzą się najlepiej do szklarni ?

Chciałem wziąć ogólnie na out coś z wiadomych i bdb znanych: durban poison, holands hope, shaman, maroc oraz easy/early ...

Któreś z nich nada się dobrze do szklarenki ? Boję się pleśni w późniejszym stadium gdyż jak podejrzewam w szklarni będzie wilgotno? Czy mylę się ? <_<

Opublikowano

w tym roku palm niebedzie niemam czasu na czekanie do pazdzirnika hehe...stawiam na same auto flow od grzesia ...palilicie z outa automaty od grzesia???

Opublikowano

ale na jakie konkretnie pytanie?

czy woda w doniczce z denkiem będzie wypływała?

no chyba własnie po to w doniczkach są dziury.....

także przez owe dziury woda dostanie się do otaczającej gleby. O ile gleba nie bedzie sama w sobie tak samo mokra.

Opublikowano

witam mam do was pytanie tak sie zastanawiam bo mam fajna miejscowke na oucika tylko ze : jest oddalony o 20 metrow od jeziora ale znowu jest 15 m nad jeziorem i jestem ciekaw czy dalo by sie tam cos uhodowac czy nie bylo by za mokro itp ?

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+