Skocz do zawartości
nasiona konopi thc-thc

grower

Recommended Posts

• Replies 2,7 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

Panowie jak moge temu pomidorkowi pomoc, ma juz kilka dni, ale kask jest cały czas zamknięty i w przeciwienstwie do innych które juz go nie maja albo jest szeroko otwarty ten nie chce się w ogóle otworzyc i nie sądze aby sie otworzyl.
looknijcie:

post-27223-0-47695000-1380967161_thumb.j

Opublikowano
spokojnie z czasem spadnie. nie obrywaj samemu

No właśnie o to chodzi że wiem z własnego doświadczenia iż nie spadnie jest mocno ściśnięty i nie wiem jak i czy w ogóle mozna temu zapobiedz.

Opublikowano

Siemka wszystkim ;) dawno tu nie zagladalem, ale mam nowe pestki LowSnow i pytanie: czy jest sens je teraz kielkowac? z gory dzieki za odpowiedzi :):peace:

Opublikowano

sens jest zawsze ale plon bedzie juz raczej malutki, moze 10 gietów z roślinki pociśniesz. Lepiej bys zrobil chyba jakbyś kupił autoflow. Bo ta odmiana go nie ma

Opublikowano

dostałem wczoraj od kumpla planta, powiedział że musiał się pozbyc roślinek z swojego spota. No to sie ucieszyłem ze będzie roślina więcej, a tu mi kurwwa przyniósł roślinkę wyciągniętą, ma 4 poziomy liści piąty jej wychodzi, jest chudziutka ale wygląda na zdrową. Jest jakaś szansa że jak ją wysadze na spota to cos z niej wyrośnie? Kiedy najpóźniej mógłbym roślinke ściąc? prosze o pomoc;) :peace:

[ Dodano: 2008-07-15, 15:05 ]

aha, i czy lowryder wysadzony w połowie sierpnia, dojdzie? ;p

dzięks

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+