Skocz do zawartości
nasiona marihuany thc-thc

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Dokładnie, produkcja nasion femi ma troszkę wspólnego z shermieniem rośliny, ale nie do końca inaczej też hermi się rośliny do produkcji nasion feminizowanych.

Co do passionów, mi te z OP zakwitły tydzien temu.

• Replies 2,7 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

witam. kilka dni temu moja roslinka przeszla na flo i zaczela pierwsze pistle wypuszczac. zauwazylem ze kwitniecie nastepuje powoli a pistle zrobily sie purpurowe/czerwonawe. co to moze byc wg was?

Opublikowano

rozumiem to tak że w taki herm ma po prostu zjebane geny, natomiast przy feminizacji chemicznie hermimy rośline o normalnych genach

mi już wszystkie zaczęły kwitnąć(passion, ES, guerilla, swiss mix), w tym roku wsadziłem nasiona w styczniu, od razu przestawiłem na flo, wyjebałem facetów a kobiety jak najszybciej spowrotem na wega.

miałem od ch**a damskich klonów tyle że większość wylądowała w koszu bo mi się nie chcialo latać po haszczach

noowyy wrzuć foty, chociaż nie wydaje mi się to nic poważnego, raczej normalny cykl zyciowy rośliny

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Piszę w sprawie plantu Easy Sativa. Czy ma ktoś może na aucie i czy ktoś może mi poradzić kiedy można ścinać już krzaki są już ładne i zaczęły już im włoski brązowieć i boję się żeby nie przetrzymać POMOCY

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+