Skocz do zawartości
nasiona marihuany thc-thc

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Zrobilem roztwor z calego opakowania w 1 litrze wody (tak jak na etykiecie- 50-100 ml roztworu na 10l wody) i rozcienczalem 5ml roztworu na litr wody, plus mala dawka biohumusu. Podlalem 1/5 buletki, czyli 200ml

• Replies 2,7 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

a jaka to odmiana??

powiem Ci tak że spokojnie po pokazaniu płci roślina nie wymaga jeszcze tyle składników P/K wszystko to jeszcze ma w ziemi...spokojnie przez 2 tygodnie możesz dawać nawóz na weg i w tedy zacząć dodawać nawóz na flo ale w o wiele mniejszych dawkach ja bym nawet 1/2 nie dawał...pamiętaj że nawozami rozwoju nie przyśpieszysz <_< wszystko ma trwać tyle ile musi

daj jakieś fotki tej płci??

Opublikowano

Dobra panowie, liczę na Waszą serdeczną pomoc. W piątek wrzucam do wody pestki AK47. Mam przypał na chacie, więc jak pojawią się kiełki pestki idą od razu do ziemi. Pogoda jest w miarę dobra więc nie bd niczym przykrywać. Co zrobić zrobić żeby przyspieszyć wzrost roślin(żeby doszły wogóle). Ziemia to uniwersalna kwiatowa, ph 5.5-6.5 Innej niestety nie dam rady załatwić. Spota bd odwiedzać co 2 dni. Pomóżcie mi jakoś dobrać w miarę tani nawóz i dobry nawóz żeby pechy dały z siebie wszystko

Opublikowano

nic nie przyśpieszysz natura musi sama zrobić co do niej należy. Twoje zadanie to dostarczyć plantom wszystko co potrzebują a będzie dobrze...

Masz AK47 to automat który we wrześniu powinien być gotowy do harwestu jeżeli teraz go wysiejesz.

Jak nie masz kasy to zainwestuj kilka złotówek w biohumus na weg i planton k lub substral "burza kwiatów" na flo

tylko nie przesadzaj z dawkami tych nawozów bo to Ci nic nie da a tylko popsujesz planty

kilogramów

Opublikowano

co do pestek-trochę późno jak na out ale wszystko powinno być ok

Pakiet OP jest mieszankom odmian out więc wszystkie się nadają.

Warunki masz ok te które puściły kiełek spokojnie możesz już wsadzać w ziemię...powodzenia

Opublikowano

ku**a ja to mam pecha: na jednej miejscówce chyba leśniczy mi wyciął 6 krzaków...druga miejscówka to była taka fajna górka wysoka na polance to koparki się tam wjebały razem z wywrotkami i zaczęły rozkopywać całą tą górkę... Wyrwałem tych 5 plantów z tej górki i zrobiłem makumbe to nawet nic mnie nie klepło porządnie, uczucie takie jakbym zajarał samosiejki Pestki to Swiss Mix z OS...Ostatnia nadzieja w 3 plantach swiss mix na jedynej już miejscówce...

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+