Skocz do zawartości
nasiona thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Witam chłopaki i dziewczęta mam do was pytanie dzisiaj byłem na spocie i wsadziłem świeżo co wykiełkowane nasionka i pytanie jest takie jaką minimalną temp. może przeżyć taki kiełek jak patrze na prognozy pogody to pisze ze nie będzie spadać poniżej 6 stopni ale ch*j to wie stresuje się tylko czy to wyjdzie czy nie wyjdzie prosze o odpowiedz 

• Replies 2,7 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

nerwowa sytuacja zamiast teraz się stresować mogłem poczekać do tego czerwca ale ch*j już nie mogłem się doczekać i mam nadzieje że nie zjeb**em do tego dochodzi że mam straszną lipę z sianem ale na pewno nie odpuszczę tego roku nie ma opcji :zjarany:

Opublikowano

Chłopaki mam podobne pytanie jak kolega. Więc tak kiełki wysadziłem 11 kwietnia prosto na spoda do ziemi, są to automaty i po jakimś dniu pogoda gwałtownie się zmieniała i do tej pory jest strasznie mokro i cały czas pada. Moje pytanie jest takie czy to wszystko nie zgnije??? Byłem tam 15 kwietnia w sobotę i nic jeszcze do tej pory nie wyszło, więc nie wiem czy coś z tego w ogóle będzie.

Opublikowano

nooo jak nie byłes u swoich podopiecznych przez ponad miesiąc, to po jaką cholere się za to brałeś? Nawet jak wyrosły, to raczej nie są zbyt wielkie.

Opublikowano

Mam zamiar kupić nasionko Ak48 feminised i zasadzic ok. 25 maja, Jak myślicie czy jesli sie bede bardzo nia opiekowal to wyrosnie szybko bo powinienem wczesniej a nie chce czekac do przyszlego roku

Opublikowano

Szybciej Ci na outdorze nic nie wyrośnie, chyba, że Ciebie interesuje tylko przeżuwanie liści. Automaty dochodzą w jakieś 2 miesiące i tego nie zmienisz. Gdybyś sadził normalne odmiany w growboxie mógłbyś kontrolować ich wzrost i to kiedy mają zakwitnąć.

Opublikowano

to zmienia postac rzeczy. Jest zimno, dlatego rośliny stoją w miejscu. Poczekaj. Jak po tygodniu ciepła nie będzie widać roślin, to raczej szanse maleją do 0

Opublikowano

ja byłem wczoraj na spotach po 3 dniach od wsadzenia w ziemie juz 4 wyrosły :joint::zjarany: jak 4 dały rade to reszta da rade chłopaki będzie cieplej od dzisiaj sie poprawia pogoda :wodna:

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+