Skocz do zawartości
nasiona thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

ja rowniez mam problem z podmoklym terenem i w obawie o korzenie afy wrzucilem do poucinanych baniakow 5l,a z zwykle chce dac do wiaderek 10l po farbie, ale w sumie ponad 20l ziemi do nich wchodzi wiec chyba tak zrobie;p

• Replies 2,7 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

Ale czy worki dadza rade i zatrzymaja ta wilgoc ??:) Wiadomo ze malo prawdopodogne jest zeby padalo jeszcze przez 2 tyg wiec wilgoc najwieksza jest teraz :)

Opublikowano

Ja pierdo** człowieku dzisiaj sie zarejestrowałeśto po jaki chu* piszesz żeby ktoś Ci pomógł poczytaj forum nosz ku**a jak można być takim wkurwiaj**** :D

Może jakiś warn/ban dla pouczenia tępić takich tosz to szaleństwo

CZYTAJ FORUM

Opublikowano

hehe a ja ostatnio na spocie zastałem wielka zdechla wrone a na niej mase robali :P zapach okrutny ..

Jakiś patent na odstraszenie potencjalnych spacerowiczów ;D

Opublikowano

15-16 to nie za ciekawie a Ty co byś chcial cały czas mieć idealną jednostajną temperature

25-30 C :laugh: możesz wysadzać, jak masz AF to wysadz w czerwcu najlepiej. Bedziesz miał najlepsze warunki :)

Opublikowano

szybkie pytanie

Czy z WWxBig buda z seri x-line female seeds moze coś wyjsc na oucie czy raczej nic z tego nie bedzie?

próbował już ktoś to na out?

pytam bo krzaczki juz podrośniete troszke ale z boxem lipa (dlugi wyjazd,brak opieki)

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+