Skocz do zawartości
nasiona marihuany thc-thc

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

emanko

do kubków dałem ziemie 6 Ph dzis chce włożyć do nich pestki i czy polać zanim wsadze pechy wodą z dolomitem zeby podniosło troche ph czy nie?jak dodać dolomitu to ile łyżek(do zupy)na litr wody?

pH-6 stykło by, ale jeśli chcesz zmienić pH to daj 3/4 łyżki na litr wody może troszeczke mniej.

• Replies 2,7 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

Zostaw tą błone w spokoju, bo roślina cały czas czerpie z niej energię. Nie pomagaj w ten sposób roślinom - najlepiej żeby natura wszystko sama zrobiła. A co do tych listków palczastych jest to normalna pora kiedy się rozwijają. Po prostu zadbaj o dobre PH gleby, wielkość doniczki (tygodniowej nie trzymaj w małym kubeczku) temperaturę i wentylacje a będzie zajebiście rosła ;]

Edit: Jeśli masz ją JUŻ na spocie to nieciekawe warunki pogodowe mogą w znacznym stopniu hamować wzrost roślinki.

Opublikowano

siemanko mam ptanie ;p dlaczego moja malutke roslina (ktora wystawilem juz na probe na dwor) jest bardzo malutka jak na swoj wiek roslina ma 9dni a wyglada jak by miala 2-3max (mam za soba 2 indoory i tak rosly szybciej) mam sie o co martiwcz czy na oucie tak rosnie powoli :) ?

Opublikowano

siemanko mam ptanie ;p dlaczego moja malutke roslina (ktora wystawilem juz na probe na dwor) jest bardzo malutka jak na swoj wiek roslina ma 9dni a wyglada jak by miala 2-3max (mam za soba 2 indoory i tak rosly szybciej) mam sie o co martiwcz czy na oucie tak rosnie powoli :) ?

Zważywszy na pogode (naświetlenie, temperature) o tej porze nie dziwiłbym się że roślinka wolno rośnie, wogóle bierzesz na wieczór ją do domu???

Na OUCIE roślinki zawsze wolniej rosną niż na INN.

Opublikowano

Ja mam pytanie w jakim wieku roślinki stosować pierwszy trening LST (chodzi mi o nagięcie) i jak mocno można nagiąć by się nie złamała, chodzi mi o trening na roślinkach AF?

Opublikowano

LST możesz zacząc kiedy ci się tylko podoba. Od samego początku mozesz ją już kierować. oczywiście z czasem łodyga staje się tak twarda, że ciężko się ją wygina.

Na pytanie jak mocno, żeby się nie złamała? moge tylko powiedzieć "naginaj tak, żeby się nie złamała"

Opublikowano

i myślisz, że każdy z nas śmiga codziennie skoro świt na spot i zdejmuje butelki, a wieczorem to samo, żeby założyć.

Wystarczy dziury zrobić, żeby wentylacja była

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+