Skocz do zawartości
nasiona konopi thc-thc

grower

Recommended Posts

• Replies 2,7 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

Witojcie! jak myslicie dojdzie Euforia pod naszym niebem? Dostalem gratisa z seedbanku w postaci dwuch sionek Euforii femi i sie wacham:/ Chyba ze faktycznie bedzie zajebiste lato jak w tym roku zima sroga

Opublikowano

Siemanko

pytanie o fotoperiod: otóż w połowie kwietnia słoneczko wychodzi na ok. 14h, w połowie maja na ok. 15 godzin

w zwiazku z tym trzymając rośliny przed wysadzeniem w boxie żeby troche podrosły należy im ustawiać fotoperiod na 15/9 jeśli chcę wysadzić np. w maju? chodzi mi o to żeby nie przeżyły szoku, bo najchętniej dałbym im 18/6 żeby miały lepszy start. Co o tym myślicie? i drugie pytanie jaka jest opłacalność hodowli w boxie przed wysadzeniem, co to mi da?

edit:

ile jest prawdy w tym , że krzaczki trzymane od małego w boxie na 12 / 12 na spocie przełączają się znowu na weg i pięknie się krzaczą?

Opublikowano

Normalnie swiec im 18/6 w boxie, nic sie nie stanie, gdy je wysadzisz.A co Ci to da?Roslinka podrosnie troche przed wysadzeniem na outa ;)

"ile jest prawdy w tym , że krzaczki trzymane od małego w boxie na 12 / 12 na spocie przełączają się znowu na weg i pięknie się krzaczą?"

Jak je wysadzisz, np. na wiosne na dwor, to wracaja na weg, poniewaz to zalezy od fotoperiodu.

Opublikowano

Normalnie swiec im 18/6 w boxie, nic sie nie stanie, gdy je wysadzisz.A co Ci to da?Roslinka podrosnie troche przed wysadzeniem na outa ;)

"ile jest prawdy w tym , że krzaczki trzymane od małego w boxie na 12 / 12 na spocie przełączają się znowu na weg i pięknie się krzaczą?"

Jak je wysadzisz, np. na wiosne na dwor, to wracaja na weg, poniewaz to zalezy od fotoperiodu.

A to że pięknie sie wtedy krzaczą to prawda? Będe dawał 18/6 dzięki ;]

Opublikowano

Witam

Ja mam takie pytanko. Chodzi o to ze nie mam zbytnio warunkow do tego by wczesniej wysadzic nasiona w doniczkach w domu i czy jak po kiełkowaniu dam je odrazu na out to cos z tego bedzie ?

I prosił bym o jakies porady od tych co tak juz robili, jak zrobic zeby bylo "dobrze".

Pozdrawiam

Opublikowano

Dobrym patentem jest wysadzenie tych kielkow do malych kubkow na spocie (lub innych malych doniczek) i codzienne podlewanie. Kubki zapobiegna wyschnieciu nasion z kielkami w ziemii (oczywiscie nalezy zrobic dziurki na dnie). Ja bym to nakryl jeszcze jakas butelka - dobrze to im zrobi.

Najlepiej sie nie spieszyc z wysadzaniem, niska temperatura nie wplynie pozytywnie na wybicie roslin z ziemii.

Mozesz tez wykielkowac na parapecie, siewki sie troche wyciagna, ale nie bedzie miec to wiekszego znaczenia.

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+