Skocz do zawartości
nasiona marihuany thc-thc

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Ja kiedyś miałem dbrą stronkę ale zapomniałem jak się nazywa. Po feriach popatrzę i jak znajdę to wrzucę Ci link :]

Ja mam takie pytanie: Planuje posadzić na otdoora 2010 10 nasionek ale to ma być na bagnie. Takie pytanie czy torby foliowe wystarczająca odizolują glebę z zewnątrz czy jednak muszę kupić doniczki? Będzie do diesel ryder więc AF. I jak mam kupić doniczki to jakie najlepiej?(czytałem że 5litrowe wystarczą, ale nie jestem pewien czy napewno chodziło o 5l xd)

• Replies 2,7 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

Bagno jest dobre jesli nie ma tam za mo k r oto raza dwa jeśli niebedziezabardzo padać. Rok temu w maju tak przyjebało deszczem że ludziom bardzo duzo krzaków sie zjebało. Folie możesz dac ale pmietaj zeby ja podziurawic od dołu zeby woda pitała inaczej przy duzych deszczachna bnk Ci to zaleje i zgnije

Opublikowano

Bagna to jest prze zajebista sprawa tylko trzeba uważać na żmije ,pozatym doniczki 7 litrów bd najlepsze do Af moim zdaniem ale są bardziej doświadzczeni outdorowcy :P

Opublikowano
:elo: załatw sobie sztach jakieś wiaderka 10l. i to będzie najlepsza opcja w twoim przypadku w razie jak się tam zrobi bagno lub jakiś przypał to spokojnie będziesz mógł je stamtąd zabrać
Opublikowano

ma ktoś jakieś dobre sprawdzone info na temat pogody sezonowej (dokładnie na wiosne) :) ?

pamiętam, że w zeszłym roku już jakoś w połowie marca zaczynałem outdoor

meteo.pl

SAm jeszcze nie spawdzałem ale podobno trafne no i szczegółowe

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+