Skocz do zawartości
nasiona thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

witam... jak myślicie czy roślinka z chamsko wyrwanymi korzeniami da rade sie przyjąć?

byłem dzis na spocie i ktos ukradł mi 3 z 4 roślinek...a ta 4 leżała wyrwana z korzeniem na trawie !!!!! roślinke oczywiscie przesadzilem w inne miejsce ale korzenie byly tak male ze niewiem czy sobie poradzi. jak myślicie??

• Replies 2,7 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano
w najgorszym wypadku robisz makumbe, ale niema opcji beda topki;d
Nawet jeśli te ziarenko było z paksu od dilera i niewiadomo co to za odmiana?

Tak.

Opublikowano

Tak.

A to jeśli te topki się pojawią i ładnie rozkwitną to jest jakaś szansa że z tego będzie szajs nie nadający się do palenia czy na 100 będzie spoko palenie?
Opublikowano

Tak.

A to jeśli te topki się pojawią i ładnie rozkwitną to jest jakaś szansa że z tego będzie szajs nie nadający się do palenia czy na 100 będzie spoko palenie?

Nikt tu nie jest wróżką :roll: Urośnie to zobaczysz, pozrdo.

Opublikowano

Czy ten oto maluszek jest juz gotowy do drogi? To roslina z autofloweringiem. Nie jestem pewny co do odmiany przez male zamieszanie ale moze to byc Tundra albo Lowryder#1

Pozdrawiam

Opublikowano

jeszcze nie. długo jeszcze bedzie kwitną. wyglada na to ze dopiero zaczyna

trzymaj jeszcze z miesiac potem sie zobaczy

Opublikowano

witam wszystkich, to mój pierwszy post tutaj ;)

Mam pytanie do bardziej obcykanych zbieraczy, za ile te dwie roślinki mogą być gotowe pod nóż? Zdjęcia z dzisiaj. Reszta roślin niestety mocno w tyle. Pytam o termin zbioru, ponieważ wyprawę na spota muszę zaplanować z wyprzedzeniem :) Brązowe włoski już są, co zresztą widać na fotach, ale to chyba jeszcze za wcześnie prawda? 

pozdrawiam

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+