Skocz do zawartości
nasiona konopi thc-thc

grower

Recommended Posts

Opublikowano

Przed chwila pisałeś, że boisz się czy wogóle dojdą, a teraz ściągasz 30 z krzaka...

zależy od pogody, teraz jest zajebista. Powodzenia tam- ja z AF startuje na weekend.

• Replies 2,7 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

Witam:) Od dluzszego czasu pragne zostac rolnikiem:) Wlasciwie mam juz wszystko przygotowane;) studiuje juz jakis czas forum ale potrzeba mi jeszcze odpowiedzi na kilka pytan od fachowca:) Najlepiej z doswiadczeniem z Passion 1.

Chetnych growerow prosze pisac na PW :trawka:

pozd :happy:

Opublikowano

Mam do was pytanie, planuje w weekend coś wysadzić i stąd moje pytanie, jaką odmiane ? i czy opłaca się jeszcze sadzić out ? ( Raczej z AF ) Czy któraś z tych odmian będzie ok ?

Opublikowano

Myślę że się wyrobisz, skołuj se sionka White Russian Automatic bo w twoim wypadku będą miały chlodne flo a odmianka z genami ruderalis więc powinno być w porządku :wink:

Opublikowano

a co powiecie o odmianie Hindu Kush Automatic ? White Russian Automatic nie ma już w żadnym seedbaku :( Czy Hindu Kush Automatic się nada ? Proszę was o szybką odpowiedź bo chce jak najszybciej zasadzić :wink:

Opublikowano

Puszkaa, otóż to, rośliny z genami ruderalis są wytrzymalsze w chlodniejszych klimatach, a te automat co podałes to bodajże przewaga indiki. Nic nie da że są szybsze od wr, bo wr wytrzyma teraz posadzone a kush raczej se nie poradzi. :peace: :zbakany:

Opublikowano

Nie poradzi ? Czytałem gdzieś, że spokojnie do końca lipca można je sadzić Zamówił bym Wr lecz już ich nie ma w seedbankach, a jeżeli są to AF Fem za 45 zł ziarenko :shock: więc podziękuje

Opublikowano

No jeśli nie masz już możliwość zdobyć wr to nie wiem. Pewnie że kush se poradzi ale palenie będzie słabe o ile w ogóle będzie. Pisze że do połowy lipca ale weź pod uwagę jaki mamy ten lipiec a tym bardziej jaki będzie sierpień wrzesień i ostateczny czas na harvest czyli październik. Nie wiem, nie wiem, jak nie wr to na pewno ak 47 automatic lub coś z genami ruderalis. :peace:

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+