Skocz do zawartości
nasiona thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

• Replies 2,7 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

zamowilem z seedbanku nasionka Maple Leaf Indica x White Russian mysle ze jakbym w tym tyg je dostal i od razu zaplantowal to dojda do konca pazdziernika czy nie bo sam nie wiem poradzcie cos

Opublikowano
Warto! Musi być warto bo ja właśnie kiełkuję i nawet nie chcę słyszeć innej odpowiedzi :wink:

masz jakis tani dobry sklep w ktorym bede mogl cos jeszcze wybrac :) nie chce wydawac za duzo mamony na nasionka :D

Opublikowano

ja też jeszcze sadze automaty dopiero w poniedziałek będe miał hindus kush czy jakoś tak.

PS NIE POLECAM AK47 BO ROŚNIE 80 DNI

Opublikowano

TeHaCjusz, posadziłem DR x HK od grzesia.trzymałem 2 tygodnie w boxie i wystadziłem dwa dni temu.niby pisze że ta odmiana dochodzi w 60 dni od kiełka.jakich zbiorów moge sie z tego spodziewać nawozy hesi ziemia uniwersalan i z pokrzyw??

Opublikowano

kamil123, tego ile będzie plonu nikt ci nie powie. Ja miałem krzaki AF na OUT, które ściąłem jakoś 11 czerwca i z obu wyszłoby około 35-40g. wyszłoby, ponieważ pleśn zżarła nam połowe z tego. Ale te 10g z krzaka było, przy majowo-czerwcowych deszczach. Myslę, że 15g z krzaka lajtowo stargasz...

Opublikowano

ja myśle że przynajmiej koło 30 z krzaka:)pleśń jest najgorsza.teraz bogoda jest dobra to bedą rosły.zależy jeszcze czy topy bedą zbite :wink:jak na taką pogode to i tak ci dobrze wyszło:)

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+