Skocz do zawartości
nasiona thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Witajcie :) Dawno mnie nie było na spocie i dziś sobie podlać poszedłem bo wyjeżdżam na tydzień. Gdy przyszedłem na spot zobaczyłem że roślinki bardzo urosły ale niestety żyłki się białe zrobiły ;/ Na forum nie mogłem znaleźć co to oznacza, pomoże ktoś? Dodam że jest to White Russian Automatic.

• Replies 2,7 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

Ja się odniosę jeszcze do zapylania pomidory rosną mniej więcej w odległościach 20 metrów ale przez dość geste krzaki.Da się jakoś uchronić krzaczki przed zapyleniem nie wycinając męskich ??

Opublikowano

Ejj jest taka sprawa bo, k****a mam w 6 sadzonek w doniczkach, chciałem je dac na outa ale z tego zo mowia w kazdej pogodzie to ma lac przez caly tydzien u mnie i niewiem co zrobic wysadzac czy zostawic w domu? W domu boje sie ze mi sie wyciagna jak cholera a na spocie moze je zalac... Mam niby hps-a 100wat ale nei mam boksa bo sie ,,zjebal" i niewiem czy wjebac go jakos do jakiejs szafki i tam ptrzymac roslinki (ale znowu temp. w szafce bedzie duza bo nie ma ani wiatrakow ani nic)

I co zrobic w takiej sytuacji?? Błagam pomozcie bo ja juz nieemam pomysłow...

Opublikowano

ja bym dal na spota wszystko

mam pytanko z 5 pestek 3 wykielkowaly, jedna pekla ale kielek nie wyskoczyl, druga zas zrobila sie troche biała... minelo 48 godzin, dalem je spowrotem na chusteczki i delikatnie nawilzylem woda jeszcze raz, bedzie cos z tego ?

Opublikowano

ja mam takie pytanko jak sie wsadzilo kielka do ziemi w doniczcce to po jakim czasie powinna pokazac sie juz jakas roslineczka?? bo u mnie 2 dzien juz lipa i jeszcze zostawilem doniczki za oknem i caly dzien lało na nie a slyszalem ze jak pestka jest juz w ziemii w poczatkowym okresie to nie lubi duzo wody:(

edit 2 pytanko

czy z meskich krzakow mozna zrobic olej haszyszowy ??

Opublikowano

KONAN, Teray jedzne co ci zostalo do wyboru to automaty.Ze zwyklych moze i by cos bylo,ale lepiej nie ryzykowac i z automatami kminic.

Sklepow masz od hoya w odpowiedzim dziale...Tyle to chyba sam sobie poszukac mozesz :?

:peace:

Opublikowano

mam pytanie, czy mogę od razu po wykiełkowaniu wsadzić do ziemi na spota? nie mam za bardzo okoliczności, żeby na parapecie pozwolić im urosnąć te kilka cm.

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+