materac48 Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Też jednak wezmę Plankton K i s, nie będę wydziwiał W jakim sklepie można to dostać ? Najlepiej jakiś internetowy
Patrick031 Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 @2up: Stary idziesz do ogrodniczego, gdzieś w Twoim mieście i na pewno będzie.
gibonas Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 mam pytanie, czy missing od eva seeds bedzie dobra na auta
Crypton Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 Witam, Mam pytanie dotyczącego outa: Słyszałem, że zamiast ziemi ze sklepu można wymieszać ziemię ze spota z dolomitem i saletrą amonową. Więc pytania: 1. Będzie ok? 2. Jak to mieszać?
jaszczur333 Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 saletry nie dawaj latwo przedawkowac, mozesz wymieszac ziemie ze spota z dolomitem ale to sie odbije mocno na plonach niz zrobic tak wymieszac ziemie sklepowa z ta ze spota dodac dolomitu styropianu i popiolu drzewnego i bedzie git! PS:styropian i popiol nie obowiazkowo ale jak dasz to krzaki ci sie odwdziecza
ndnf Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 1. gibonas missing będzie okej. ok. 60 dni flo, myślę że na początku października Ci dojdzie, wsadź pod koniec kwietnia. 2. Majk może być lemon skunk af femi i może być polarligh od DP też autoflo femi. GGS wypuściło jakiś czas temu Great White Shark feminizowane. I ja mam pytanie - Czy Blueberry od DP dojdzie? Chciałbym zaryzykować, ale nie wiem czy warto.
cheton Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 MX2 nikt jeszcze raczej nie sadzil WM na oucie Majk, najwiecej genow sativy z obecnych automatow ma chyba Great White Shark.Co do Polar Light, nowosci z DP, to nie porywalbym sie na to.Komus na IC roslina pokazala jajca A niby nasiona femi, jak widac DP znow sie nie popisalo. ndnf, odpusc sobie bb na outa Pare osob mialo i lipa jednym slowem.
gibonas Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 mam pytanie ,czy popiół do wymieszania z ziemią moze być z jakiegokolwiek drzewa czy z konkretnego gatunku
alien09 Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 planuje w tym roku posadzic jakiegos automata na outa. mam pytanie jaka odmiane byscie mi zaproponowal... zalezy mi na duzych zbiorach i zeby roslinka nie byla trudna w uprawie.
ndnf Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 dzięki cheaton, rozwiałeś moje wątpliwości z PolarLighta też zrezygnuje bo po co ryzykować. Podobnie z Twilighta bo słyszałem, że podatny na pleśń. Bardzo chciałem mieć jakiegoś fioleta na oucie...
Recommended Posts