Gość Opublikowano 12 Czerwca 2009 Opublikowano 12 Czerwca 2009 mam 2 pytanka czy teraz moge jeszcze posadzic (chodzi o pore bo to juz polowa czerwca a ja czytalem ze odpowiednia pora to polowa kwietnia) jezeli by sie przyjelo to ile trwa ten caly cykl czyli kiedy sciecie ??
Diesel Opublikowano 12 Czerwca 2009 Opublikowano 12 Czerwca 2009 do końca czerwca mozesz, a scinka to jak bedzie dojrzale xD zalezy wsyzstko jakie odmiany, czy AF czy bez itd.
Gość Opublikowano 12 Czerwca 2009 Opublikowano 12 Czerwca 2009 a kiedy one beda dojrzale ile czasu rosna na zewnatrz?? i jeszcze pytanko u mnie (mieszkam na poludniu Polski) pogoda teraz jest w kratke codziennie swieci slonce i zaraz pada deszcz i tak w kolko w caly dzien, czy to bedzie mialo duzy wplyw na roslinki ??
Diesel Opublikowano 12 Czerwca 2009 Opublikowano 12 Czerwca 2009 kup se jakies pestk iz AF to na 100% ci dojdzie a pogoda taka to jest w calej polsce, roslinki z AF okolo 70 dni i sa gotowe.
Gość Opublikowano 12 Czerwca 2009 Opublikowano 12 Czerwca 2009 jestem kompletnym laikiem w sprawach sadzenia skad wziac takie pestki i ile kosztuja??
Diesel Opublikowano 12 Czerwca 2009 Opublikowano 12 Czerwca 2009 pestki z AF z tego sklepu to : AutoFlowering Hindu Kush
Gość Opublikowano 12 Czerwca 2009 Opublikowano 12 Czerwca 2009 dzieki wielki zamawiam dzisiaj kilka pesteczek a jutro lece szukac spota haha bedzie 1 sadzenie pozdro mam jeszcze takie pytanko, prosze sie nie smiac ale to beda moje pierwsze uprawy haha no i wlasnie te pytanko jest takie ze co stanie sie jak wyrosna mi meskie krzaki, po prostu sa do wyrzucenia nic sie z nich nie zrobi? nie maja w sobie thc? i jeszcze jedno pytanie zaznaczam prosze sie nie smiac, skad bierze sie nasionka one powstaja w czasie jak roslina rosnie czy jak? haha slaby bylem z biologii
Radziu Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Mam pytanie. Czy jak kupiłbym Passiony#1 i wysadził je przed końcem czerwca to by mi doszły?
matifuks Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 k44 z meskiego mozesz zrobic makumbe-co to jest i jak to sie robi znajdziesz na forum.Nasiona powstaja na roslinach żenskich wtedy gdy dojdzie do zapylenia przez roslinke meska.Dlatego meskie sie usuwa by miec dobre jaranko a nie dobre pestki no chyba ze masz inne piorytety.Ale i tak z ciebie sie posmieje Radziu dojda spokojnie tylko beda mniejsze niz bys je wysadzil w polowie maja
Piachotropina Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 To ja zadam inne pytanie... Po jakim czasie licząc od wybicia kiełka najkrótszym można przesadzić na out-door? Licze na szybką odpowiedź,czy 5-7 dni to nie za krótko na przesadzanie?
Recommended Posts