ruderalis Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 szukam i szukam na forum ale nie mogę znaleźć. co to jest tak naprawdę samosiejka? czy to jest normalna marihuana, którą można palić i się z powodzeniem upalić? wiem, że przemysłówka to taka, która kupuje się w sklepach zoologicznych i służy ona np. do produkcji materiałów, a jak jest z samosiejką? pozdrawiam
rafus117 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 early skunk x chemdog dd x early skunk (cos takiego) Dojdze pod naszym słoneczkiem :roll: :roll:
Dee-Jay Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 | ES XC HDD | X ES Dostałem takie gratis nasionka.Co to:)?
rafus117 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 szukałem tej odmiany dosyć długo ale nie znalazłm żdego postu a nie chyba jeden ale nikt nic nie mowił o dochodzeniu jej pod polskim niebem ch*j mam jedno pestke wysadze zobaczymy pozdro
banana Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 ja mam trochę głupie pytanie: czy ziemia, w której kiedyś rosły jakieś kwiatki a później stała przez dosyć długi czas już bez kwiatków będzie się nadawała żeby posadzić w niej MJ? :?
renta Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Witam Moje pomidory mają już od momentu posadzenia na wacik 13 dni. Zastanawia mnie fakt, dlaczego niektórym żółkną lekko przy końcach liście, a niektóre robią się jaśniejsze. Czym może to być spowodowane ? Ziema ze sklepu 6.5ph, niczym nie nawoziłem.
IwannaGrow Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Panowie z cyklu szybkie pytanie, szybka odpowiedz. Znalazlem idealne miejsce na outdoor. ładna polanka w lesie ALE teren jest lekko podmokły. Ziemia jest wilgotna na głebokosc gdzies 20-30 cm. nada sie na miejscówke ?
IwannaGrow Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 ModY tak też myślałem. Wiele sie naczytałem że Mj lepiej znosi susze niż nadmiar wody. Dzieki za rade i chyba własnie tak zrobie że folią wyłożę
manishek Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 a skąd wiesz że on nie ma słońca w szafie sorry za
Recommended Posts