PanJan Opublikowano 27 Czerwca 2008 Opublikowano 27 Czerwca 2008 wip4, można je ukorzenić i masz krzaka
bzk Opublikowano 28 Czerwca 2008 Opublikowano 28 Czerwca 2008 jak to jak?...normalnie wsadzić do np.kielicha z woda i cierpliwie czekac aż łodyzka puści kożonek...
gavlas Opublikowano 28 Czerwca 2008 Opublikowano 28 Czerwca 2008 Może mi ktoś powiedzieć kiedy najpóźniej tego roku mogę zasadzić na outie lowrydera żeby normalnie zebrał plon?
dvsn Opublikowano 29 Czerwca 2008 Opublikowano 29 Czerwca 2008 gavlas czekam na przesyłke i tak za jakies 2 tygodnie wykiełkuję spokojnie jeszcze mozna wysadzac , dadzą sobie rade . demonstrator jak jesteś pewny na 100 procent mena to wyrwij go jak najszybciej i zostaw sobie jakis szczyt wsadz go do kubka z wodą niech jajka się pootwierają zbierz troszke pyłku i zapyl jakąś dorodną gałązc samiczki jak zacznie kwitnąc ps. jaka odmianka pokazała płec ? mi narazie jeszcze nic sie nieokresliło ale nie sprawdziłem kilku spotów jeszcze wiec niemoge sie ociagac :]
wip4 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Jaki nawóz dostępny w sklepie ogrodniczym stosujecie na pomidorki z Autoflo. Jak dawkować? I kiedy?
rookie Opublikowano 30 Czerwca 2008 Opublikowano 30 Czerwca 2008 za poźno!!!!! teraz albo nigdy !! pasion spoko dojdzie tylko co z tego jak bedzie.. maly
Rafael31 Opublikowano 3 Lipca 2008 Opublikowano 3 Lipca 2008 Zalążki kwiatów, te włoski po których poznajemy płeć we wczesnym stadium rozwoju rośliny.
rookie Opublikowano 4 Lipca 2008 Opublikowano 4 Lipca 2008 jeśli już pokazuję płeć to śmiało dawaj ten nawóz kolega dobrze napisał chodziło mu właśnie o ten proces
jasswest Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 ja bym ci radził wziąć troche lowsnowa i lowrydera bo te odmiany mają zapewne autoflo a co do kw*lw#2 to może ci nie dojść bo nie jest ustabilizowaną krzyżówką z autoflo
Recommended Posts