Powerplant Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 Tej książki nie ma w pdfie, te wersje na necie co są w pdfie to to samo co te zdjęcia, tylko że w jednym pliku. Oryginalnie wyszła na papierze, w formie elektronicznej się nie pojawiła. Jak cię interesuje taki pdf to mogę ci wrzucić na jakiś serwer. Edit. Poza tym książka jest mocno przeterminowana i w celach innych niż kolekcjonerskich nie opłaca się jej posiadać, więc lepiej kupić sobie wersję papierową. aha czyli nie przyda mi się do pogłębiania swojej wiedzy no nic dzięki wielkie za odpowiedz.pozdro
Amigos Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 Jest to bodaj że pierwsza książka tego typu na terenie naszego kraju ... oby takich jak najwięcej A po co mi taka książka skoro jest takie forum jak trawka.org gdzie wszystkiego mogę się dowiedzieć a nawet konsultować z profesjonalnymi growerami Lubię mieć na papierze
slomianin Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 Ciekawe czy zabronia dystrybucji ksiażki. Nie wiem dokladnie jak to bylo z ksiazka Bernarda Wyjadlowskiego, ale zdaje sie ze szybko zabronili legalnej dystrybucji.
ryj za ryjem Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 moze ja wydadza na papierze konopnym
LepiSie Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 ciekawi mnie zawartość tej książki, nie to abym miał się czegoś nauczyć, bo raczej nie dowiedział bym sie niczego nowego zapewne, tylko zastanawiam nad jej treścią czy nie jest to kolejne Copy-Translate-Paste czyli skopiuj-przetłumacz-wklej gdyz juz pare takowych widziałem ( chodzi mi o zagraniczne wydawnictwa i książki ) heh, Ciekawe jak bym ja napisał takową książkę czy by się sprzedała hmmm .hehe... Pozdro
amsterdam1980 Opublikowano 23 Marca 2012 Opublikowano 23 Marca 2012 Dawaj Lepi pisz... zamawiam juz preorder
Cookie Monster Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 ...a mi się przyda xP wiedze sobie poszerzać trzeba po wypłacie pobiore sobie taką jedną sztukę
microman Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 ...a mi się przyda xP wiedze sobie poszerzać trzeba po wypłacie pobiore sobie taką jedną sztukę Zgadzam się! Wiedza pod ręką, tylko chęci a cena wcale nie jest taka drastyczna. Również zamówię.
gondziu Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 zamówiłem dzisiaj z ciekawości jak co poczytam to dodam moją skromną mało znaczącą opinie
microman Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Również zamówiłem pozycję. Czekam już 7 dzień na dostawę. Mam nadzieję ze jutro skrzynka pocztowa bedzie pełna Pozdr!
Recommended Posts