-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka1 comment
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Men_of_Rust · Opublikowano
Omura fajne i wygodne w użytkowaniu na plus,na minus zabawa w cartridge, które nie są wybitnie tanie. -
Przez PonuryKlekot · Opublikowano
Update: Smak topka. Nie należał do przyjemnych. Zerwałem go kiedy zaaplikowałem zaledwie jedne podlanie samą wodą. Zwyczajnie nie wypłukały się nawozy. Smak gorzki, gryzący, który zmieni się po pełnym płukaniu. Na tą chwilę wyczuwalne nuty: maliny i nuty ziemiste. Haj mógłbym opisać tak: Przez około 20 minut nic sie nie dzieje,a później dostajesz "bęcka" w łeb i płyniesz z nurtem. Jest przyjemnie. Muzyka wchodzi mega dobrze. Problemy nad którymi się zastanawiasz od dłuższego czasy też stają się proste. Pozdro. 😉 -
Przez Rysiu · Opublikowano
Z outdorem to już dałbym sobie spokó na ten sezon. A prezent fajny 🙂 -
Przez Bartas88 · Opublikowano
Z wrażenia nie dodałem fotki 😛 Jeszcze przy okazji pytanie, jest sens startować jeszcze z jakimś outdoorem z zestawu? Zastanawiam się nad snow russian albo Bruce banner, po 1 pestce. -
Przez Bartas88 · Opublikowano
Jestem pełen podziwu, wczoraj paczka za relację dzięki @Macky ogarnięta, właśnie ja odebrałem - i powiem wprost PETARDA. Czapka, smyczka, młynek, tacka, zapalniczka, brelok, baletki, wlepy, koszulka (szkoda, że M, bo mam xl 😛 ) Bruce banner ak, snow russian, auto northern xl, rude bud xtreme, wszystko po 3 pestki 😮 I na koniec coś, czego się nie spodziewałbym kompletnie - maseczka xD Ale myślę że sprawdzi się u mnie jako pomoc w zasypianiu, będę na oczy zakładał 😄 Tak czy inaczej, mega paka od najlepszego sklepu thc-thc.pl ! Dzięki wielkie!
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts