-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka1 comment
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Wesoły Ogród Aliena · Opublikowano
A i jak prowadziłeś tą Mimosa x Orange Punch i w jakich donicach? -
I tego jestem ciekaw🤔 -
Sto procent racji kumpel i mam tak samo już szukam wszędzie smaku starej np. Withe widow i tego już nie ma przez tą jebaną hybrydyzację. Ostatnio miałem skunk kush od Sensi Seeds i też mogę ci śmiało polecić i jedne feno było rasowo skunkowe a drugie popsuło mi głowę 😅 owocowe 😅😉 i o tym mówię no gdzie kurwa skunk owocowy 😅🤣🤣🤣 -
Przez Men_of_Rust · Opublikowano
Nie jesteś sam 🤣🤣. Mnogość jest ogromna ale ja tęsknię za Ak47,White Widow, Orange,Sour Diesel,OG Kush ,Skunk#1 proste krzyżówki o dominacja nut ziemistych, sosnowych i ostrych z początku lat 90 tych. To były czasy kiedy zaczynałem poznawać konopie i czasy kiedy jakość nie miała sobie równych. Młode pokolenie widzi ilość THC a nie widzi niestabilności genetycznych czy choćby problemów hermienia, które przez feminizacje i ogromne krzyżówki są nagminne i niepożądane. Ja ogólnie uwielbiam Kush więc jeśli lubisz ten gen nie będziesz zawiedziony. -
Ale muszę też przyznać że wiesz jaka odmiana mi strasznie podeszła i to nie jest jakiś super sedbank bo RQS ale ich skiwalker robi robotę i mam go jeszcze i zrobię na bank. Tyle że jest tyle odmian do spróbowania że za każdym razem coś nowego wpada jak odwiedzam strony z nasionami i najlepiej to z całej chaty bym boxa jebnoł i tak się mieszkał. Tak jak teraz wpadły mi w oko fastflowery od fast bud42. No kocham te rośliny 😅🤣🤣🤣
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts