-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez youngrover · Opublikowano
Update! Dzień 37. Siemanko! Po ostatnim update wyjechałem w delegacje i mnie nie było kilka dni, przed wyjazdem panny dostały po litrze wody z: growem, humicem, seaweed. Po powrocie zastałem piękne krzaczory. Usunąłem kilka liści żeby więcej światła dać. Pod moją nieobecność klima chodziła w mieszkaniu i temperatura w boxie była 26,5-28st, także spoko, jednak gdy jestem w mieszkaniu przy lampach na 50%, cięzko mi zejść poniżej 29st. Mam otwarte dolne otwory i skierowany wiatrak w ich stronę, żeby dostarczać chłodnego powietrza, dzisiaj zwiększyłem wyciąg na 100% jednak to też nie za dużo daje, temperatura w pomieszczeniu to 21,5st i już raczej niżej nie zejde. Jutro spróbuję wykręcić drivery z lamp, ale akurat przy tych co mam chyba kabel jest za krótki więc raczej nie uda mi się ich wywalić poza namiot. Chce dać lampy na 100%, ale tam się zrobi taka temperatura, że póki nie zajde rozwiązania to nie ma sensu. Myślałem, żeby klimator kupić taki na wkłady lodowe kupić, bo klimatyzator za droga zabawa. To ja coś robię źle? Czy po prostu zbyt duża temperatura w pomieszczeniu? Nie ukrywam, że troche ograniczony budżet mam, więc zastanawiam się co najlepiej zrobić. Ma ktoś jakiś pomysł? EDIT! zamówiłem mały klimator 15x15x26, na wodę z lodem, może to coś da -
Przez EndriuBp · Opublikowano
A że to roślina kumpla, to nie dawałem relacji od A-Z . W sumie po co ? -
Przez EndriuBp · Opublikowano
No moja to była niska, więc tak , całą. Kumpel zaczynał w 40/40/120 i lampa z Amazona 70W max moze , a kończyliśmy 60/60/180 i z AliExpress 200W. Ważę zawsze przed i po suszeniu , szacuje ile % ubyło, kto tak nie robi ? Dziwne. A to kumpla pierwsza roślina od startu , kiełkowanie u mnie było, pestka z THC.com , jakiś szczep XXL. Jemu na mokro wyszło 530g około . Moja i kumpla roślina ścięte 2-3 dni po ostatnim podlaniu. -
Przez fredom18 · Opublikowano
Witajcie. Mam na aucie trochę automatów. Pasuje je juz podlać z nawozem na kwitnienie. Doradzi ktoś jak stosować bo nie mogę nigdzie znaleźć? planuje 1g na litr wody ale w takim razie ile litów wody wlać pod krzaka i co jaki czas?
-
-
Gallery Statistics

Recommended Posts