-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez youngrover · Opublikowano
Update! Dzień 22. Czołem brygada! Panny rosną jak pojebane, wczoraj dostały 250ml wody z fulvic 2ml, grow 1ml, seaweed 5ml, kilka dni temu w między czasie dostały jeszcze 100ml czystej wody. Dzisiaj zostały położone na glebe, zwiększyłem moc lampy na 50%, wysokość 50cm. Temperatura w namiocie 28st, wilgotność 70%. Gelato LSD po przesadzeniu delikatnie podupadła i było widać różnice względem reszty, ale od wczoraj dużo nadrobiła. Pozdro IMG_0949.MOV -
Przez miro93 · Opublikowano
Jak duża jest różnica w plonach? Bo szczerze mówiąc od początku mam dylemat czy zamawiać wszystko pod tego boxa czy lepiej dołożyć kilka stówek i mieć gotowy zestaw. -
Przez PonuryKlekot · Opublikowano
@Wojtek114 mam nadzieję, że do nawilżacza ultradźwiękowego lejesz wodę destylowaną, bądź przefiltrowaną do 0,0 EC? -
Natomiast od razu zaznaczę, że 150W będzie zbyt małe przy Twojej powierzchni boksa. Przez kilka upraw sam osobiście miałem Marsa Hydro TS-1000 150W przy tej samej powierzchni i niestety światło zawsze było wąskim gardłem przy plonie. Fakt, faktem rośliny CI ładnie wyrosną, ale nie wyciągniesz z nich pełnego potencjału. -
Jeśli informacja o diodach (Samsung) jest legitna to z pewnością jest to lampa o wiarygodnych parametrach.
-
-
Gallery Statistics

Recommended Posts