Skocz do zawartości
nasiona marihuany w sklepie thc-thc

darmowe nasiona marihuany rozdawane na forum

Recommended Posts

Opublikowano
1 godzinę temu, Rysiu napisał(a):

Coś im tam nie pasuje. Liście coś kiepsko wyglądają.

Wiem Rysiu.. i tak sporo liści wyciąłem..

Może faktycznie złym pomysłem było wystawienie donic poza box.. różnica temperatur między tym co w boxie a tym co poza nim w piwnicy mogła zaburzyć coś 🤷

To pierwsza uprawa w nowym boxie i z donicami poza, kolejną zrobię z donicami w środku, 8 roślin żeby miały przestrzeń i porównamy..

Opublikowano
31 minut temu, Rysiu napisał(a):

To bardziej coś z nawożeniem, przyswajaniem minrałów, jakaś blokada może, przenawożenie? W te rejony bym celował.

To ciekawe 🤔 pierwszy raz podałem Bloom.. tak to był sam calmag i na wegu kilka razy grow..

Chyba że to przez raz podane pk 13 14 od canna.. to mineralne i może zaskoczyły za szybko i pokryło się z bloom 🤔🙆

Przy następnym podlewaniu dam samą wodę z calmagiem.. niech odpoczną.

Opublikowano

Też mi teraz ta uprawa gorzej wychodzi od poprzedniej zdobyte doświadczenie kolejna za 2 miesiące będzie rekord pobity 💪💪

Nie ma co sie przejmować to tylko chwasty zawsze można je wyjebać i zacząć od nowa pozdro 👊🤝

Opublikowano

Robiłem Szczurek opryski z nawozami ale może faktycznie czegoś było za mało..

Mam chujnie z miejscem i typem ale to inny temat..

Będę się starał wyciągnąć z tego max..

A resztę czas pokaże 😁 

• Like 1
Opublikowano
10 godzin temu, Bestia_86 napisał(a):

Robiłem Szczurek opryski z nawozami ale może faktycznie czegoś było za mało..

Mam chujnie z miejscem i typem ale to inny temat..

Będę się starał wyciągnąć z tego max..

A resztę czas pokaże 😁 

Część 👊 i tu Szczurek może mieć rację bo mi to też wygląda na niedobory potasu i fosforu i skoro dopiero pierwszy raz podałeś Bloom a stretch się konczy to są mega niedobory. Już na samym początku jak tylko pojawiają się pierwsze preflowery to ja już podałem Bloom bo wiem że za dwa do czterech dni zacznie się mega zapotrzebowanie na potas i fosfor ale nie tylko bo azotu również. Ale w tym momencie musisz zacząć podnosić dawki do góry.