Skocz do zawartości
nasiona konopi na stronie thc-thc

sklep i producent nasion marihuany seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Siema👊 wczoraj po powrocie do domu zrobiłem fryzjera i usunąłem wszystkie odrosty które nie miały prawa bytu. I przez to że zrobiłem dość mocne lst boczne odrosty wystrzeliły do góry co spowodowało żniw 50 różnych szczytow które dały by pełni małych topów a ja tego staram się uniknąć. Dlatego wczoraj doszło do dość mocnej defoljacji/ lolipoping. Teraz w ciągu dwóch -trzech dni rośliny będą lekko zamulone ale za chwilę wystrzelą jak szalone ,dlatego że z 50 odrostów cała energia zostanie przeniesiona na 20 topów a to robi duża różnicę. Poniżej jak zawsze będzie link do filmu. Pozdrawiam 

Opublikowano
7 godzin temu, Bestia_86 napisał(a):

ZAJEBISTY stół 🙆🙆🙆🫵👌💪

Będzie pięknie💪 teraz tylko dobra temperaturę utrzymywać na stretchu czyli między 26° a 28° i wilgotności od 55% do 65% jest akceptowalne ale ja staram się trzymać 60% taki środek 😉 i dzisiaj u Skunk Kush 1 pojawiły się pierwsze preflowery i zaraz zacznie dziać się magia. Wczoraj tak sobie leżałem i zastanawiałem się który z etapów rozwoju konopi jest moim ulubionym i doszedłem do wniosku ze kurwa wszystkie 🤣🤣🤣 Uwielbiam obserwować jak wychodzą z ziemi a później się rozwijają i dużo osób twierdzi że od połowy kwietnia wieje nudą ale się mylą jak dla mnie. Dlatego że procesy dojrzewania też są ciekawe tyle że nie na pierwszy rzut oka ale jak zaczniesz obserwować trichomy i tak dalej to też jest magia i mega ciekawie 😉

• Haha 1