Skocz do zawartości
nasiona konopi na stronie thc-thc

sklep i producent nasion marihuany seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Oj Stary zobacz moje wcześniejsze fotorelację 😉 tam już przerabiałem opcje scrog i ja siatkę daje około 40cm nap podłożem i rozumiem że chcesz pomóc ale ja nie jestem początkującym growerem 😉

I ten Setup jest robiony pod dwie siatki 

Opublikowano

I tu będą dwa toppingi może trzy ale nie chcę robić za dużo topów dlatego myślę że zostanę przy dwóch.Wiesz co opisałeś dokładnie to co mam w planie tylko inaczej podchodzę z tym toppingiem.

6 godzin temu, StressLess napisał(a):

Wypróbuj technikę obrywania górnych liści wiatrakowych aby odsłonić dolne odrosty zadziała jak topping i wyrówna baldachim samoistnie bez większego stresu następnie siatka na wysokości 30cm od podłoża uprawowego i rozciągaj planta po siatce aż wypełni całą powierzchnię po wypełnieniu powierzchni poczekaj aż wyjdą z siatki następnie zostaw 3 piętra liści resztę dołów wygol najlepiej wszystko później siatki i jak zobaczysz że odbiły i już rosną przełącz na flo tą techniką wyciągniesz maxa i zbierzesz solidny sort dla pewności możesz założyć drugą siatkę w 2tyg po przełączeniu światła na flo spowoduje to że nie będziesz miał problemów z pleśnią i wywalającymi się szczytami które będą tracić energię aby utrzymać cały ten ciężar 

będziesz chciał dalsze wskazówki to oznaczaj mnie śmiało ale gwarantuje ci że nie ma lepszej techniki niektórzy jeszcze przed przełączeniem jak roślina jest duża i mocna na kazdy odrost stosują toping powoduje to ogromna ilość szczytów 

pozdro

I ta uprawę polecę jeszcze tak a następną już wjedzie namiot 120×120cm200cm.

Opublikowano
7 godzin temu, StressLess napisał(a):

Wypróbuj technikę obrywania górnych liści wiatrakowych aby odsłonić dolne odrosty zadziała jak topping i wyrówna baldachim samoistnie bez większego stresu następnie siatka na wysokości 30cm od podłoża uprawowego i rozciągaj planta po siatce aż wypełni całą powierzchnię po wypełnieniu powierzchni poczekaj aż wyjdą z siatki następnie zostaw 3 piętra liści resztę dołów wygol najlepiej wszystko później siatki i jak zobaczysz że odbiły i już rosną przełącz na flo tą techniką wyciągniesz maxa i zbierzesz solidny sort dla pewności możesz założyć drugą siatkę w 2tyg po przełączeniu światła na flo spowoduje to że nie będziesz miał problemów z pleśnią i wywalającymi się szczytami które będą tracić energię aby utrzymać cały ten ciężar 

będziesz chciał dalsze wskazówki to oznaczaj mnie śmiało ale gwarantuje ci że nie ma lepszej techniki niektórzy jeszcze przed przełączeniem jak roślina jest duża i mocna na kazdy odrost stosują toping powoduje to ogromna ilość szczytów 

pozdro

Ale fajnie że ktoś w końcu się znalazł z prawdopodobnie większą wiedzą dlatego w razie czego na pewno skorzystam z propozycji😉 i jak chcesz to zobacz moją ostatnią uprawę fotopedri od THC-THC. Z nie dostałem wyróżnienie od GrowWeedEasy tyle że musiałem je ściąć trochę za szybko😉 ale wyszły pięknie 👍 ale i tak relacja z siatką scrog też petarda💪 musisz sobie poszukać. Ale fakt ja mam niecałe dwa lata doświadczenia a te ostatnie błędy z automatami to przez święta i sylwestra bo faza nie schodziła 😉😅🤣 i tam się związało parę czynników na tą porażkę. A mówiąc szczerze to po pierwsze przelanie i po drugie za niska temperatura i za mocne światło 😅 kurwa czyli wszystko zjebałem ale mam tego świadomość. A nic sylwestrowa tylko je dobiła bo zafundowałem im do tego wszystkiego brak tlenu. Ale mam świadomość gdzie dostały. A tamta stuka z eksperymenty już powinna być ścięta i muszę ją zaraz wygonić z namiotu i już mam inną sztukę na te miejsce.

Opublikowano
1 godzinę temu, kolober napisał(a):

Oj Stary zobacz moje wcześniejsze fotorelację 😉 tam już przerabiałem opcje scrog i ja siatkę daje około 40cm nap podłożem i rozumiem że chcesz pomóc ale ja nie jestem początkującym growerem 😉

I ten Setup jest robiony pod dwie siatki 

Akurat w grow będziesz cały czas się czegoś uczył 😆