Skocz do zawartości
nasiona marihuany w sklepie thc-thc

darmowe nasiona marihuany rozdawane na forum

Recommended Posts

Opublikowano
Godzinę temu, Rysiu napisał(a):

Noo. Ładne wyszły. Ale filmiki to mi się za chu. nie chcą załadować. 

Witam Pana 👊 coś dawno nie zagladałeś do nas 😉 jak poczekasz chwilę to wchodzą, muszą się z buforować i jest si 👍 😁 

Opublikowano

A tu jeszcze potwierdzenie maila od GrowWeedEasy 😉 Epic buds z Niemiec💪 fajnie jak ktoś o takiej renomie jak nebula i Syriusz jedni z czołowych growerów ze Stanów doceniają twoją pracę a przy okazji Polski seedbank bo to rośliny od THC-THC 😁 😉 👍 i po co wam nasiona za grubą kasę i cudze chwalicie a swojego nie widzicie 😉🤣🤣🤣🤣

Screenshot_2025-12-21-22-42-30-836_com.google.android.gm.jpg

Screenshot_2025-12-21-22-43-15-959_com.google.android.gm.jpg

Screenshot_2025-12-21-22-43-06-230_com.google.android.gm.jpg

• Upvote 1
Opublikowano

Elo420👊

I przyszła chwila że musiałem je ciachnąć chciał nie chciał ale musiał 😅😉😁 na tą chwilę ja nie sprawdzam wagi na mokro bo dla mnie nie ma to większego sensu. I ja dopiero ważę gotowe topy które trafiają już do słoików, bez badyli i innych niepotrzebnych gadżetów😉😁. I na tą chwilę pozbyłem się tylko dużych liści wiatrakowych a reszta trymu będzie robiona po wysuszeniu 🔥💪. Pozdrawiam i zdrowych i pogodnych świąt Bożego Narodzenia🎄🎁 moi kochani a na nowy rok i życzenia na niego jeszcze będzie czas😅😉😁

IMG_20251222_182539.jpg

IMG_20251223_165546.jpg

IMG_20251223_165557.jpg

IMG_20251223_165603.jpg

IMG_20251223_165611.jpg

IMG_20251223_165622.jpg

• Upvote 2
Opublikowano

https://growweedeasy.optin.com/newsletter/gwe-updates/Mjg3OTI3MDk=/what-actually-happened-when-i-grew-these-5-strains.htm

Wstawiam link do numeru z biuletynu z USA w którym dostałem razem z krzakami wyróżnienie od nebuli i Syriusza. Ci zapalenie growerzy na pewno wiedzą kto to jest😉

Godzinę temu, Rysiu napisał(a):

Ładny widok. Ja wczoraj też zacząłem ciachać mojego banana blazea. Na razie największe szychy. Dzisiaj po kolacji będę musiał się wziąć za te mniejsze.

No ja jeszcze mogłem je potrzymać do dwóch tygodni no ale niestety taka sytuacja i musiały polecieć 😉 A le już w dużej szafie siedzi 15 nowych krzaków tak że mielimy dalej😉👊💪