Rysiu Opublikowano 3 Czerwca 2024 Opublikowano 3 Czerwca 2024 No i brawo ty 🙂 Ta jebana pleśń lubi się na późnym kwitnieniu pokazać. Nie jednego topa mi zniszczyła. Uważaj zeby teraz przy suszeniu nie zaatakowała topów. 1 Cytuj
Endrju Grower Opublikowano 3 Czerwca 2024 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2024 Dzięki 😉 doglądam co pare godzin i będę reagował jak będzie trzeba 🤘 Cytuj
Endrju Grower Opublikowano 7 Czerwca 2024 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2024 🍓 UP zamykający 🍓 Kończymy przygodę z dziewczynami , teraz zostaje odleżec i cieszyć sie smakiem Panna niższa kończy z wynikiem 41g ! Może by dobiło do 45 jakby mi tego topa plecha nie zeżarła, ale wynik itak zadowalający Panna wyższa kończy z wynikiem 57 g ! Co jeszcze bardziej mnie ucieszyło bo wydawała się niezbyt zbita topki ładnie oprószone , bardzo różnią się zapachem , choć wiem że dopiero nabiorą właściwego zapachu trymu i popcornu wyszło 26g z tego będzie robiony haszyk , ale to może w przyszłości jak nazbieram więcej, póki co leci do zamrażalki haszyk z palców i nożyczek już wypróbowany i powiem że ma moc , bardzo pobudzający , w końcu to sativa podsumowując wyszło jakieś 98g ❗ wynik bardzo mnie cieszy i mam nadzieję że do przeprowadzki starczy 😅 Jesze raz dziękuję wszystkim za rady i upki Temat do zamknięcia Cytuj
Recommended Posts