Toksyna Opublikowano 4 Kwietnia 2024 Opublikowano 4 Kwietnia 2024 Możesz je porozkładać ładnie żeby całą przestrzeń wypełnić i wtedy przełączyć na 12/12 i na to siatka. Flo liczymy od pojawienia się pierwszych preflowerów. 1 Cytuj
Endrju Grower Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2024 🍓 Up!🍓 Postanowiłem spróbować nowej metody nawadniania - zanużanie zamiast podlewania , a jako iż mam doniczki materiałowe a gdzieś widzialem ze tak można , to spróbowałem i ja w piątek nalałem 15l wody do miski i zanużyłem doniczki Reszty było z 5l Zrobiłem też w paru miejscach pinching tak mniej więcej wyglądały jak je zostawiałem na weekend Wczoraj przychodze , w donicy sucho a dziewczynki pieknie wybiły Dostały wiec kolejną kompiel z odrobiną terra flores i poleciał fryzjer ✂️ Ta z przodu troszeczke w tyle wiec poleciała na podstawke żeby sie mniej wiecej wyrównały szczytowo i wygląda to tak : Pojawiły sie też preflowery więc licze od wczoraj pierwszy dzien Flo 2 Cytuj
Endrju Grower Opublikowano 26 Kwietnia 2024 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2024 🍓Up!!🍓 W boxie tłoczno Mam tylko nadzieje że wyżej nie pójdą dzisiaj poszedł fryzjer i narazie czekamy , kwiatki ładnie sie tworzą, więc nic tylko podlewać i obserwować Przed fryzjerem i poprawkami w lst : tu ta niższa panna a tu wyższa : pare topków z bliska : i po zabiegu : 2 Cytuj
Rysiu Opublikowano 26 Kwietnia 2024 Opublikowano 26 Kwietnia 2024 Ładnie się rozrosły. Sporo kwiatów. Teraz tylko je dobrze karmić i czekać na obfite zbiory 🙂 1 Cytuj
Toksyna Opublikowano 26 Kwietnia 2024 Opublikowano 26 Kwietnia 2024 Bardzo ładnie rosną będą konkretne paly👍 1 Cytuj
Endrju Grower Opublikowano 21 Maja 2024 Autor Opublikowano 21 Maja 2024 🍓Siemanko Siemanko🍓 Sorki za dłuższą nieobecność ale nie było czasu Dziewczynki dojrzewają i teraz można ewidentnie stwierdzic że są to stety/niestety 2 inne panny różnią się zapachem i wyglądem topów , wyższa pachnie bardzo podobnie do strawberry które już kiedyś miałem za to mniejsza ma całkiem odmienny zapach, też owocowy i zajebiście przyjemny ale to nie to samo Myśle że powoli zbliżamy się do finiszu wczoraj dostały ostatnia dawkę nawozu i teraz poleci sama woda + flusch 2 razy Na szczytowych topkach już gdzieniegdzie zaobserwowałem bursztyny wiec myśle że jeszcze z 2 tygodnie i kosa tu szczyty panny niższej ładne twarde topy , zbite A tu panna wyższa , topy bardziej rozciągnięte i nie tak zbite 1 Cytuj
Endrju Grower Opublikowano 3 Czerwca 2024 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2024 🍓 UP ! 🍓 Panny poleciały pod nóż! Niestety troszkę wcześniej niż planowałem bo jednego topka z tej mniejszej panny zeżarła plecha i postanowiłem ścinać póki się nie rozprzestrzeniło Mniejsza panna trymowana na mokro i wyszło z niej 174g tak ze licze na jakies 4 dyszki Większa panna ścięta i podwieszona z łodygami i będzie trymowana jak podeschnie Tu panny przed ścinką : I po ścince : i suszymy : wyniki podam za tydzień jak się podsuszy i otrymuje wiekszą panne Póki co dziekuje wszystkim bardzo serdecznie za doglądanie i rady Na następny grow raczej będę musiał poczekać z racji kupna i przeprowadzki do nowego domu a tam już zagospodaruje sobie wiecej miejsca na panny 1 Cytuj
Toksyna Opublikowano 3 Czerwca 2024 Opublikowano 3 Czerwca 2024 Ładne rosliny choć widać że powinny jeszcze postać. Mimo to gratuluję i życzę szczęścia w nowym domu👍 1 Cytuj
Endrju Grower Opublikowano 3 Czerwca 2024 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2024 Dzięki Dzięki, no jak mówiłem chcialem jeszcze potrzymać ale już się plecha wdała a nie chciałem tracić więcej, w czwartek był drugi flusch i myślałem że postoją jeszcze z tydzień, ale itak jestem zadowolony , trichomy wszystkie mleczne plus jakies 15/20 % bursztynu także nie jest źle Panny różnią się od siebie i chyba wiem co jest przyczyną , jak zamawiałem pestki to miały przyjść 3 a były 4 więc jedna dodatkowa i myślę że to był ten gratis Cytuj
Recommended Posts