Endrju Grower Opublikowano 5 Marca 2024 Opublikowano 5 Marca 2024 Witam wszystkich po dłuższej nieobecności 🫡 Na ruszt tym razem 2× Strawberry cough od Zamnesia, pestki Feminizowane Box : 60×60×120 Zelsius Ziemia : BioBizz Light Mix + kokos Doniczki : 2x 19l Nawozy : firmy Canna ( rhizotonic, terra vega i flores) Fotoperiod : 18/6 12/12 Panny pokazały już główki Licze od dziś dzien 1 1 Cytuj
Rysiu Opublikowano 5 Marca 2024 Opublikowano 5 Marca 2024 Spore donice. Powinny ładne urosnąć. Powodzenia. 1 Cytuj
Endrju Grower Opublikowano 6 Marca 2024 Autor Opublikowano 6 Marca 2024 No wlasnie to mnie troche martwi , bo od donicy do max. Wysokości lampy mam 80/85cm ale bede sie starał jak najbardziej je rozkładać wiec może bedzie dobrze Cytuj
Endrju Grower Opublikowano 10 Marca 2024 Autor Opublikowano 10 Marca 2024 Mały up Dzien 5 Poszły do docelowych wczoraj Dostały rhizotonic i wiatraczek na klipsie Myśle że narazie bezproblemowo Cytuj
Endrju Grower Opublikowano 24 Marca 2024 Autor Opublikowano 24 Marca 2024 Siemanko !! 🫡 Update ! byłem na urlopie i panienki mi sie ładnie rozrosły 😉 poki co leci świetnie Dzisiaj zrobiłem toping , i tu takie małe pytanie czy jak utne jej jeszcze jedne piętro to nie zestresuje ich za bardzo ? panianki dostają co 2 dzień wode z terra vega mniej wiecej po litrze /półtora na doniczke Cytuj
Toksyna Opublikowano 25 Marca 2024 Opublikowano 25 Marca 2024 Ładnie idą daj im jeszcze chwilę żeby zregenerowały się po ostatnim toppingu i sam stwierdzisz czy warto dalej je ciąć. 1 Cytuj
Endrju Grower Opublikowano 28 Marca 2024 Autor Opublikowano 28 Marca 2024 🍓No to UP ! 🍓 Dzien 24 zdecydowałam że jednak pozbędę sie jeszcze jednego piętra 🙉 wydaje mi sie że roślinki dobrze zareagowały na poprzednie cięcie , więc nie widzialem przeciwwskazań poleciał również LST i mam nadzieje że zrobiłem to dobrze teraz czekać aż troche odbiją i myśle że bedziemy powoli przełączać na 12/12 Cytuj
Endrju Grower Opublikowano 4 Kwietnia 2024 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2024 WITAM !!! Dzień 31 Zapełniło troche boxa przez ostatnie dni starałem sie jak najbardziej je porościagać Robiłem tez małego fryzjera Postanowiłem również że na flo będę przełączał stopniowo tzn dziennie pół godzinki dodaje im snu 😴 teraz pytanko , dawać siate czy lecieć bez ? I jak teraz liczyc flo ? Od pokazania preflowerow czy od pełnego cyklu 12/12 ? Ogolnie myśle że leci dobrze 1 2 Cytuj
Recommended Posts