Skocz do zawartości
nasiona thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

okej zrobiłem pojemniczek z butelki z energizera, zrobiłem drenaż i wlałem trochę wody tak, że ściekło dołem ale zrobiła się trochę ciapa i nie wiem teraz czy kiełek może iść do takiej mokrej ziemi... bo ma aktualnie około centymetra, pojemniczek postawiłem na noc obok kaloryfera no i rano bym chciał sadzić. Co o tym myślicie? Pozdrawiam

• Replies 2 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

Jesli nie masz opcji, zeby podniesc temp. to lipa troche.Moze taka temperatura przy wlaczonej lampie nawet by stykala, ale przy wylaczonej pewnie sporo jeszcze spada?Ile masz w boxie, jak oswietlenie jest wylaczone?

Opublikowano

Jesli rzeczywiscie nie masz takiej mozliwosci, aby ta temperature jednak podniesc, a zamierzasz oswietlac rosliny 24/0, to taka temperatura nie powinna szkodzic roslinom.Mozesz uprawiac w takich warunkach.

Opublikowano

Jesli rzeczywiscie nie masz takiej mozliwosci, aby ta temperature jednak podniesc, a zamierzasz oswietlac rosliny 24/0, to taka temperatura nie powinna szkodzic roslinom.Mozesz uprawiac w takich warunkach.

tylko ze w teorii i wg moich obserwacji czyli w praktyce planty rosną lepiej przy innych FP, 24/0 to dużo. z resztą, odsyłam do fizjologii roślin.

Opublikowano

ja wiem że lepiej rosną przy 18/6 ale temperatura nie pozwala mi na to więc dam 24

co to znaczy nie pozwala? do ilu spada w fazie ciemnej? ja osobiście wolałbym dać się wyspać roślinkom kosztem niższej temperatury w ciemni. Wóz albo przewóz... :)

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+